De unde izvoraste antisemitismul?

DE UNDE IZVORĂŞTE ANTISEMITISMUL?

De-a lungul secolelor Israelul a suferit mult şi suferinţa lui nu a luat sfârşit! Popor cu o istorie tulburătoare, este singura oază de democraţie într-un Orient Mijlociu agresiv, cu ţări dominate de dictatura islamică care îndeamnă la ură şi intolerantă faţă de creştini, care dispreţuieşte femeia, care săvârşeşte atâtea acte de teroare şi cruzime. Israelul este mereu terorizat şi atacat de ţările islamice din jur. Şi cu toate acestea Duhul anticreştin şi anticristic care bantuie în ţările Europei şi Americii face ca multe state occidentale să ţină partea duşmanilor şi să condamne Israelul.

Imagine similară

Israel este un  popor însoţit în egală măsură de binecuvântare şi blestem. Mic ca număr are ca patrie “Ţara făgăduinţei” dar a rămas totuşi secole  în şir fără o patrie, are  oameni înzestraţi cu harul succesului, deoarece ceva special în fiinţa lor îi deosebeşte de celelalte popoare. Inteligenţa, hărnicia şi geniul lor i-a ajutat să transforme deşertul într-o oază după ce s-au reîntrors în ţara lor.

De ce acest popor a fost atât de hătuit, atât  de duşmănit? Pentru inteligenţa lui, pentru oamenii de geniu pe care i-a avut, pentru numărul disproporţionat de premii Nobel pe care le-a obţinut sau pentru ceea ce ar fi putut face pentru omenire şi nu au făcut? Cred că este duşmănit pentru toate acestea la un loc, dar originea urii împotriva lor vine de la Satana.

Israel a fost poporul ales pentru a aduce lumii lumina adevărului despre Adevăratul Dumnezeu. Supuşi păcatului ca oricare fiinţă omenească ei au abdicat de la menirea lor. Dar ei rămân în continuare poporul ales, locurile în care ei trăiesc sunt locurile sfinte, în acele locuri şi în poporul evreu  a venit Isus, Mântuitorul lumii.

Creştinul adevărat îi iubeşte pe evrei. Cine îi iubeşte şi îi binecuvintează pe ei va fi binecuvântat de Domnul.

Veniţi să fim alături de poporul evreu, să ne rugăm pentru ei! Au suferit mult şi suferinţa lor nu s-a sfârşit. A fost inchiziţia, cruciadele şi antisemitismul german… Dar va mai fi o ultimă încercare. La vremea Apocalipsei toate popoarele se vor aduna împotriva lor. După o perioadă scurtă de suferinţă însă,  ramăşiţa evreiască se va întoarce şi va recunoaşte pe Domnul Isus Hristos ca pe Mesia şi răscumpărătorul lor. Şi atunci vor fi din nou în Harul Domnului, răscumpăraţi şi iubiţi de El. Vremea Apocalipsei este foarte aproape şi acest lucru ni-l confirmă faptul că în tot mai multe naţiuni se manifesta la scară mare acţiuni antisemite.

Dar noi să îi iubim pe evrei! Antisemitismul vine de la Satana!

10 thoughts on “De unde izvoraste antisemitismul?

  1. da stim ca israielul e poporul ales de dumnezeu.el este supt
    ocrotirea sa.dupa cum scrie la isaia capitolul 43 versetul 1
    acum asa vorbeste domnul care te-a facut iacove cel cetea intocmit
    israiele nu te teme de nimic caci eu sunt cu tine eu te izbavesc

    t-e chem pe nume esti a-l meu

    Like

    • trebuie sa ii iubim pe evrei ca ei au toti banii lumii pe mana si fac ce vor cu noi ! asa ca ei stapanesc romania, ne-au distrus economia, 6 milioane au plecat din tara si acum ne taiea padurile !

      Like

      • Domnule Popescu– Cind cineva vine la dumneata in casa si vrea sa sparga ferstrele si mobilierul ce faci il lasi sau iei masuri??? Cine e de vina, cel ce maninca 10 paini sau cel cei da painile–Cred ca ai inteles -ce vreau sa spun— Nu mai aruncati vina pe altii –un deget catre dusmani si -trei- catre noi insine-adica ,catre cozile de topor ale tarii care au vindut si mai vind cu nerusinare avutul patriei ,fara scrupule -Singuri ne-am taiat craca de sub picioare — Evreii sunt inteligenti –pe noi cine ne opreaste sa fim destepti??? La biblie se spune — —Tara piere din lipsa de cunostiinta ( care tradus inseamna si intelepciune– sau si -frica de Domnul)

        Like

  2. Articolul este foarte frumos. Prin legamantul avraamic si prin poporul Sau, Dumnezeu ne-a binecuvantat si pe noi ca sa avem parte de mantuire. Prin Israel sunt binecuvantati toti credinciosii adevarati din toate neamurile!

    Like

    • Mai putin palestinienii care traiesc un adevarat masacru sub conducerea guvernului israelit. Mass media tace din gura la acest capitol. Ar trebui sa te informezi mai bine.

      Like

      • Mass media (in general, aservita globalistilor care isi doresc amestecul natiunilor) tace cand este vorba despre teroarea islamica, atat din tarile europene cat mai ales cand este vorba despre Israel. Chiar nu v-ati dat seama de cruzimea si setea de razboi a islamistilor din tarile arabe, de dictatura pe care o mentin in tarile lor? Este o dictatură religioasă care durează de un mileniu şi jumătate, care împrăştie teroare, care nu lasă libertate de alegere şi de gândire, care exclude femeia de la mântuire, care spune în cartea ei de căpâtâi Coranul “ucideţi pe creştini şi pe evrei oriunde îi întâlniţi”.(Sura 5:51; 9:29). Daca esti crestin, esti vizat si dumneata, Sofian

        Like

  3. Imi aduc aminte de o istorioara pe care bunica a spus-o cind eram in liceu. Mi-a placut cu toate ca atunci nu-L cunosteam pe Domnul. Se apropiau Pastele si eu trebuia sa ingrijesc de mormintul bunicului meu. De fiecare data cind ma trimetea sa fac lucrul acesta, imi spunea cite ceva despre bunicul meu. Pe cruce, scrie pe o tablita ovala de crom: Capitan Gotcu Zenovie. In unul din anii in care trebuia sa ingrijesc mormintul, bunica mi-a spus: Bunicul tau a salvat in timpul celui de al doilea razboi mondial multi evrei.
    Lucra la C.M.J. Constanta, fiind trimis pe timpul acela si in Falticeni. Cu toate ca a fost militar de cariera, era un om milos.
    Avea ordonanta din partea armatei, si isi trimetea subordonatii sa ia evreii din oras, si sa-i ascunda, iar pe unii sa-i trimita pe cimp la munca agricola pina se terminau raziile de cautare a jidanilor cum se spunea atunci. La unii le-a facut chiar alte acte, pentru a se pierde numele, cu toate datele care dovedeau ca sunt evrei. Era banuit de faptele lui, dar nu existau dovezi. Oricum, timpul a trecut, si situatia a facaut sa se mute in Orastie, unde m-am nascut eu, si am aflat aceste lucruri.
    Acum, ma uit cu drag la fotografiile lui, si ma bucur ca am avut un astfel de bunic. Nu stiu nimic despre viata lui spirituala. Mai mult de atit, stiu ca omul nu este mintuit prin fapte, ci prin credinta, ca sa nu se laude nimeni. Poate a facut acele lucruri, stiind cine sunt de fapt evreii. Poate a iubit oameni si i-a pasat de ei. Cert este un lucru. Unul din motive a fost dragostea lui fata de oameni.
    Si eu iubesc evreii. Ii iubesc sincer, pentru ca din ei se trage Hristosul, Fiul Lui Dumnezeu, a care-i Nastere o vom sarbatori in citeva zile. A Lui sa fie slava in veci amin.

    Like

    • Este minunat sa stiti ca ati avut un asemnea bunic. Sunt incredintata ca mila lui fata de oameni nu va ramanea nerasplatita de Dumnezeu. De fapt Biblia spune ca mila va birui judecata. Eu cred ca judecata de la finalul vremurilor ( nu stiu daca ma insel aici). Mila bunicului dumneavostra pentru evrei, poporul Domnului, i-a fost cu siguranta inspirata de Dumnezeu si de Domnul Isus

      Like

    • Spuneti:”stiu ca omul nu este mantuit prin fapte,ci prin credinta”In concluzie furati,mintiti,faceti crime,preacurviti,urativa parintii,dar aveti credinta ca veti fi mantuiti.OARE?

      Like

  4. God bless you -Iulian — multi –crestini cu diploma dar repetenti la intelepciune– Sigur, nu suntem mintuiti prin fapte ( ca sa nu se laude nimeni ) ci prin HARUL Lui Dumnezeu –dar— Harul trebuie sa produca in noi -fapte– Ap . Iacov — Credinta fara fapte –egala cu zero– iar faptele fara credinta , fel– Cine nu intelege asta — nu e credincios ci un fariseu — numit de Domnul Isus — mormint zugravit. God bless you Maria Goron!!

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.