A EVOLUAT DIN JUNGLĂ?

          

Evoluţioniştilor le place să credă că omul a evoluat din animalele junglei, prin selectie naturală animalele transformându-se  unele în altele, si la urmă, maimuţa transformându-se în om. Creştinii cred altfel, că omul a fost creat in Rai, după chipul lui Dumnezeu, liber să aleagă dacă să asculte de Domnul sau de Marele înşelător-Satana. Luând calea răzvrătirii şi ascultând de Înşelător oamenii au avut de atunci încoace, de mii de ani  parte de viaţă de junglă, de lupte şi de distrugere. Iar  azi se pare că asistăm mai degrabă o involuţie a omului ca în imaginea de mai jos:

4 thoughts on “A EVOLUAT DIN JUNGLĂ?

  • daca e un porc prost, va alege calea religiei, desigur.
   maimuta nu a evoluat in om, exista maimute, multe chiar, si astazi, dar avem un stramos biologic comun, doar ca nu e maimuta.

   Like

 1. Faptul că un om, indiferent de educaţia, cultura şi naţionalitatea lui, ştie folosi cuvinte care jignesc atunci când vrea, şi sună drăguţ atunci când doreşte să arate că este binecrescut, este un argument puternic în favoarea unui Creator (nu a jocului întâmplării), care a pus în noi valori morale şi capacitatea de a înţelege opusul lor. Daca n-ar fi aşa, n-am putea face distincţie între un om bun şi unul rău, între unul care jigneşte şi unul care vorbeşte cu respect, chiar atunci când nu împărtăşeşte aceeaşi concepţie despre apariţia vieţii pe pământ.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.