A EVOLUAT DIN JUNGLĂ?

          

Evoluţioniştilor le place să credă că omul a evoluat din animalele junglei, prin selectie naturală animalele transformându-se  unele în altele, si la urmă, maimuţa transformându-se în om. Creştinii cred altfel, că omul a fost creat in Rai, după chipul lui Dumnezeu, liber să aleagă dacă să asculte de Domnul sau de Marele înşelător-Satana. Luând calea răzvrătirii şi ascultând de Înşelător oamenii au avut de atunci încoace, de mii de ani  parte de viaţă de junglă, de lupte şi de distrugere. Iar  azi se pare că asistăm mai degrabă o involuţie a omului ca în imaginea de mai jos:

Reclame

4 gânduri despre „A EVOLUAT DIN JUNGLĂ?

  • daca e un porc prost, va alege calea religiei, desigur.
   maimuta nu a evoluat in om, exista maimute, multe chiar, si astazi, dar avem un stramos biologic comun, doar ca nu e maimuta.

   Apreciază

 1. Faptul că un om, indiferent de educaţia, cultura şi naţionalitatea lui, ştie folosi cuvinte care jignesc atunci când vrea, şi sună drăguţ atunci când doreşte să arate că este binecrescut, este un argument puternic în favoarea unui Creator (nu a jocului întâmplării), care a pus în noi valori morale şi capacitatea de a înţelege opusul lor. Daca n-ar fi aşa, n-am putea face distincţie între un om bun şi unul rău, între unul care jigneşte şi unul care vorbeşte cu respect, chiar atunci când nu împărtăşeşte aceeaşi concepţie despre apariţia vieţii pe pământ.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s