Cosmarul parintilor si copiilor rapiti de Barneverent de prin toata Europa

 Norvegia fascistă!

Cosmarul parintilor şi copiilor rapiti de Barneverent de prin toata Europa (partea I)

Daca te doare nu sta nepasator. Vezi aici ce poti sa faci: https://www.facebook.com/Norway-Return-the-children-to-Bodnariu-Family-744234959015965/?pnref=story

(Tradus din spaniola de catre Maria Goron. Vezi sursa la finalul aricolului)

Treizeci și opt de familii din Norvegia , Polonia , Lituania , Slovacia , Republica Cehă , Statele Unite ale Americii , România , Brazilia , Filipine , India , Turcia și Irak au semnat o scrisoare  la începutul lunii decembrie pentru Comisia Europeană , Parlamentul European , Papa Francisc și Națiunile Unite, susținând că statul norvegian le-a răpit copiii  si ii deține în condiții de opacitate și în afara dreptului internațional . Textul plângeri este , de asemenea, trimis catre toți eurodeputații .
Norvegia nu este o țară din Uniunea Europeană , dar coordonatorii  platformei  STOP BARNEVRENET ( http://www.stopbarnevernet.com/stories ) cer ca Uniunea Europeană sa nu fie  inhibată de acest lucru , ci sa faca un front comun pentru a apăra copiii Uniunii și  alti copii care sunt retinuti pe motive absurde de catre  Norvegia.


Purtătorii de cuvânt impotriva Barnevernet arată documentul care urmează să fie inmanat Parlamentului European. Omul este deputatul polonez Tomas Zdechosky

Critica este îndreptată în mod special împotriva Barnevernet,  Serviciu de  „protecția copilului ” care, cu ajutorul ofițerilor de poliție, rapesc copiii de la parintii lor, fără un proces sau mandat  si ii dau altor  familii. Toate acestea fără a se trece printr-un proces judiciar complet ci doar printr-o decizie a unui comitet intern pe probleme de familie numit „fylkesnemnda”,  un comitet care lucreaza intr-un mod foarte opac .

Demonstranții de protest lituaniene  în Oslo împotriva copiilor răpiti de Barnevernet norvegiană

Sugarii smulşi din braţele mamelor lor

Familii din țări diferite, precum Brazilia, Filipine, India, Rusia și Turcia traiesc aceeași experiență care le unește: „Copiii sunt literalmente smulşi din mâinile părinților lor. Funcționarii și poliția sunt nepasatori si  neinduplecati la strigătele  mamelor și a  copiilor lor, copii care sunt pur şi simplu  răpiţi şi duşi spre o destinaţie necunoscuta făra ca părinţii să poată face.

Televiziunea din Lituania și Republica Cehă, în special,  au lansat câteva videoclipuri șocante despre abuzurile asupra imigrantilor.( https://www.youtube.com/watch?v=yEGzBcbYWgw&feature=youtu.be )

Nici nu există vreo justificare  a motivului pentru care copiii nu sunt dati  spre ingrijire  bunicilor, unchilor sau altor rude.

Si ce este de-a dreptul absurd, este ca doi frați sa fie separati și trimisi in două familii gazdă diferite, așa cum a fost cazul fraților Michalak, ce provin din Republica Ceha.( Si cei 5 copiii Bodnariu au fost separati si dati la 3 familii diferite=  (vezi aici:) https://www.facebook.com/notes/%C4%8Desko-vra%C5%A5me-d%C4%9Bti-rodi%C4%8D%C5%AFm/czech-parliament-on-michalak-children-case/868620026591950   Parlamentul ceh încearcă să monitorizeze aceste cazuri chiar dacă autoritățile norvegiene refuză să soluționeze.

O plângere nefondata … și nu va mai vedeți copiii

” Scenariul este întotdeauna similar ” descrie coordonatorul internațional al Stop Barnevernet. „La început o plângere nefondata facuta de catre cineva (care primeste o recompnsa substantiala pentru acest lucru). Apoi părinții stupefiati si neputinciosi , văd cum copiii lor le sunt luati pentru un motiv oarecare, de neînțeles și la început li se spune ca trebuie să colaboreze cu autoritățile. Iar acestia fac ceea ce le se cere . Li se spune sa urmeze recomandările de la Barnevernet, sa nu vorbeasca despre caz și sa aștepte cu răbdare pentru o întâlnire cu copiii …  aceasta va fi de câteva ore pe an … numai în prezenţa lucrătorilor de la Barnevernet  şi a poliţiei.”

„Barnevernet răpește copii ” : o demonstratie cu steag lituaniană , una dintre țările cele mai afectate.

Daca te doare nu sta nepasator. Vezi aici ce poti sa faci: https://www.facebook.com/Norway-Return-the-children-to-Bodnariu-Family-744234959015965/?pnref=story

Sursa:

http://www.religionenlibertad.com/38-familias-de-varios-paises-denuncian-a-noruega-por-secuestrar-a-46483.htm

8 gânduri despre &8222;Cosmarul parintilor si copiilor rapiti de Barneverent de prin toata Europa&8221;

  1. Citind articolul acesta ma intreb: cine sunt acestia din guvernul Norvegian, D-zeu pe pamant?!! Numai El poate si face ce vrea, dupa bunul plac al Lui! Dupa atata TEROARE, una la care nu exista asemanare, ei continua sa faca ce vor?!! Cum este posibil asa ceva, in Europa, secolul 21, intr-o tara pe locul doi in lume ca nivel de trai. Poate printre ultimele locuri in lume! Nici sute de voci care au ramas distruse pe viata, nici papusari de la ONU, nici caricaturile de la UE, nici un fel de organizatie, nimeni de atata timp nu poate pune un stop si taras in judecata acest mod satanic, fascist, nebun de-a legisla asa ceva! A inebunit lumea? Atunci ne miram de ce cei mai saraci cu duhul dau in cap, pun bombe, decapiteaza? Sa iti bati joc de om prin copiii, intrece orice rabdare, calm, capacitate de descernamant. Total devastator! Curand aceasta tara si toate celelante care practica aceasta forma de legislatie cand este vorba de copiii – parinti, vor platii. Nu este mai taioasa decat furia lui D-zeu. Amin.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s