Atacul satanist asupra familiei Bodnariu

 

Atacul asupra familiei Bodnariu este unul fără precedent în istoria creştinătăţii. Şi este atât de serios şi miza este cu consecinţe atât de uriaşe,  încât, dacă te numeşti creştin, nu poţi, nu ai voie să stai nepăsător.

Un cămin atât de cald distrus de Barneverent Norvegia

Nepăsarea, neimplicarea, egoismul nostru cel de toate zilele, nu face altceva decât să ajute ca Răul să triumfe. Nu este vizată doar familia Bodnariu! Este vizat felul de lume în care vor trăi de acum încolo copiii şi nepoţii nostri.

 

Fii atent ce faci in vacanta in Norvegia. Poti ramane fara copii

Lucrurile care se întâmplă în Ţările Scandinave ( insistenţa pe o copilarie permisivă care crează adulţi iresponsabili, fără sensibilitate şi empatie socială) şi lucrurile care se întâmplă acum în toată Europa ( provocarea de migraţie masivă a unor popoare cu o cultură opusă creştinismului) se suprapun perfect peste planurile pentru o nouă lume,  „Noua Ordine Mondială”, ce se vrea a fi coordonată de către un Lider Mondial. Deşi numai Domnul Isus Hristos poate fi Domnul Suveran al întregului Pământ.

Imagini pentru stop barnevernet

Părinţi cărora li s-au răpit copiii protestând împotriva înfricoşătoarei instituţii de „Protecţia copiilor” din Norvegia (Barenervernet)

Un plan diabolic!

Planul (venit din strafundurile Iadului),  este ca aceşti copii ( şi mulţi alţii în situaţia lor) să nu mai fie redaţi vreodată familiilor lor, ci să fie crescuţi în medii străine  sau în centre guvernamentale, unde fără Dumnezeu, fără protecţie, fară supravegherea şi disciplinarea părinţilor naturali, vor fi handicapaţi definitiv în dezvoltarea lor psihologică şi morală, ajungand să reprezinte ca adulţi, prăzi uşor de manipulat, adulţi ce nu vor mai repreznta un obstacol, pentru planul mondialist.

Cei patru copii mai mari ai familiei Bodnariu rapiti de Barneverent

O lume care s-a „scapat” de Dumnezeu este lumea înfricosătoare  a lui Orwell (romanul 1984)

Precum într-o sumbră lume orwelliană, suntem martorii cotidieni ai producţiei unor noi cuvinte: nouavorbă sau corectitudinea politică. Poliţia gandirii ne supreveghează şi ne face conspiraţionişti, homofobi, xenofobi, ne spune că urâm, dacă ne opunem raului şi punem întrebări despre ce este în spatele a tot ceea ce se întâmlă, dacă nu ne încadrăm în corectitudina politică şi în nouavorbă. Mă mir de indiferenţa şi de naivitatea unor creştini, unii chiar lideri de biserici, care (corecţi politic fiind) îşi pun intrebari despre motivul pentru care copiii au fost luaţi din familie. Ei derutează şi pe alţii, pentru că vin şi spun că trebuie să mai aşteptăm, că trebuie, în primul rând, facut ceva ca să se schimbe mentalitatea în Norvegia.  Nu este vorba de mentalitate, ci de ceva foarte ticălos şi obscur.

Ţările scandinave (care au reputaţia de a fii moderne, dezvoltate, emancipate, bogate) sunt un loc perfect de experiment diabolic asupra familiei creştine. Cine ar îndrăzni să pună la îndoială felul în care sunt „protejaţi” copiii într-o ţară atât de dezvoltată ca Norvegia? Şi totuşi, noi trăim şi vedem cu ochii noştri cum se construieşte cu adevărat totalitarismul orwellian ( mai acut, culmea, în tările emancipate), vedem încercările de distrugere a unuia dintre obstacolelor ce stau in calea Noi Ordini Mondiale, famila, dupa cum în toata Europa vedem încercarea de  distrugere a identitatii nationale prin provocarea invaziei de imigranti islamişti.

Dacă noi ca şi creştini stăm nepăsători ceea ce este in Norvegia se va extinde peste tot: „Acesta este motivul pentru care „Birourile de Protecţie a Copilăriei” trebuie să fie investite cu o autoritate legală absolută. Ele trebuie să fie în măsură ca, după bunul lor plac, dar întotdeauna sub pretextul protejării copiilor, să-i poată retrage pe aceştia din mediile lor familiale originale şi să-i plaseze în medii familiale străine sau în centre guvernamentale deja atrase spre principiile noastre mondialiste şi religioase. Astfel, în consecinţă se va realiza spargerea definitivă a „Celulei Familiale Occidentale”. ( Extras din „Protocolul de la Toronto”), scris in 1967, vine parca din adancimile iadului, dar te infiori cand vezi cum se infaptuieste totul sub ochii nostri.

Nu sta nepăsător! Gândeşte-te cum simte familia Bodnariu!

Ruth şi Marius sunt oameni pe care Dumnezeu i-a gasit vrednici pentru martirajul acesta, pentru încercarea aceasta, ca să ne trezească pe toţi din amorteală şi neveghere. Fiecare din ei ar putea spune cam aşa la creştinii care stau nepăsători sau clevetesc şi doar privesc ca să vadă deznodământul: „Sunt amărât în suflet că fratele meu, a cărei inimă ar trebui să fi tot atât de îndurerată ca a mea în aceste zile, nu trâmbiţează pericolul, nu plânge cu mine, nu se roagă cu mine, nu posteşte cu mine şi… mai poate posta pe facebook, tot felul de poze, glume, jocuri, citate absurde şi invitaţii la spectacole de Crăciun (nu ca asemena lucruri nu ar trebui făcute). Poate că acest coşmar care mi s-a întâmplat mie acum, fratele creştin al tău, este un semnal de alarmă şi pentru mine şi pentru tine de a reconsidera relaţia cu Dumnezeu şi pentru a ne apropia mai mult de El  prin rugăciune şi post„.

O oportunitate pentru creştini de a ne uni in fata Raului

Există un plan sinistru a lui Satan! Dar deasupra tuturor există un alt minunat plan, cel de răscumparare a Lui Dumnezeu. Dumnezeu vrea să îl împlinească cu participarea noastră. Poate că această îngrozitoare situaţie ne va aduce împreună, va uni credincioşii de pretutindeni şi ne va apropia pe toti mai mult de Dumnezeu şi mai mult unii de alţii. Şi poate că Dumnezeu vrea să facă minunea salvarii copiilor Bodnariu  o dată cu unirea noastră. Şi prin toate acţiunile noastre comune, de ajutor, ca fraţi creştini. Poate autocarele in care vom călătorii împreuna la ambasada Norvegiei la Bucureşti sau în alta parte, va fi o ocazie de a simţi mai mult unii cu alţii.

Dumnezeu nu va lăsa se ne fie batjocoriţi copii

Ţi se strânge inima când te gândeşti ca aceşti 5 copilaşi ( unul sugar la sânul mamei) pot ajunge în cele mai teribile locuri: în „familii” de homosexuali sau lesbiene, sau alte tipuri aberante de „familii”.

Parera mea este că, chiar daca domnia si prăpădul antichristic a inceput, prin rugăciunea unită a noastră a tuturor, Domnul aşa cum ne-a promis prin cuvântul Său, va trimite pe sfinţii îngeri să tăbărască în jurul acelor copii şi îi va proteja până vor reveni în familia lor. Sfânta Scriptură ne spune ca vor fi necazuri în zilele din urma şi persecuţii dar nu cred să scrie undeva despre copii, ca vor rămâne în ghearele lui Satan pentru a fi batjocoriţi de el.

Mariana Goron, 16 decembrie 2015

Puteţi copia şi transmite mai departe acest articol!

 

 

31 de gânduri despre &8222;Atacul satanist asupra familiei Bodnariu&8221;

 1. asta ce se intimpla in familia nepotilor mei e ceva care numai daca citesti ti se face pielea de gaina dar va dati seama pentru ei cum trece fiecare zi fiecare noapte ?dar d zeu sa se indure si sai intareasca el ca noi putem doar sa ne rugam ptr ei amin

  Apreciat de 1 persoană

   1. Cine nu a trecut si nu a trait astfel de experiente nu poate intelege fiindca nu este nimic de inteles . Sunt experiente traumatizante traite ce nu pot fi masurate si nici cantarite cu atat mai putin daca sunt doar vorbite. Vorbele si discutiile sunt de prisos. Importat este ca aceste experiente sa fie oprite cat mai repede deoarece produc rani si mutilari sufletesti iremediabile . Exista o diferenta mare intre a simti pe propria ta piele astfel de trairi sufletesti si capacitatea celorlanti din jurul tau de a intelege cu adevarat ce simti cand ei nu au avut poate niciodata in viata astfel de probleme. Sunt astfel de situatii si cazuri identice care se petrec sub ochii nostri si in Romania , dar SURPRIZA … nu le vedem si nu le auzim . Cum putem cere Norvegiei sa puna capat la astfel de situatii cand si in Romania se intampla la fel si noi nici macar nu le vedem si nici macar nu ne intereseaza . Suferinta acestei familii din Norvegia este la fel de mare ca si a acestora din Romania . Pentru aceasta familie din Norvegia sunt mii si zeci de mii de credinciosi in post si rugaciune si pe unii care trec prin situatii similare sau poate si mai dureroase nu-i vede nimeni si nu-i aude nimeni. Ma intreb carui Dumnezeu slujim si voia carui Dumnezeu o facem cand ne comportam astfel , suntem partinitori , vedem si auzim doar ce vrem si ceea ce ne place. –17. Caci Domnul Dumnezeul vostru este Dumnezeul dumnezeilor, Domnul domnilor, Dumnezeul cel mare, puternic si infricosat, care nu cauta la fata oamenilor si nu primeste daruri;
    18. care face dreptate orfanului si vaduvei, care iubeste pe strain si-i da hrana si imbracaminte..

    Apreciază

    1. Nu stiu la ce anume te referi. In Romania inca nu i s-au luat nimanui copiii, decat poate in cazuri foarte grave in care parintii sunt iresponsabili, in sensul ca nu asigura copiilor un trai cat de cat normal, cum ar fi situatia ca parintii, in mod repetat, isi pun copii la cersit, sau parintii nu vor sa lucreze si traiesc din alocatia data copiilor. Dar si in aceste cazuri mai intai se incearca toate metodele ca parintii sa isi schimbe atitudinea si copiii sa ramana in familie.

     Apreciat de 1 persoană

 2. ”cele mai teribile locuri: în „familii” de homosexuali sau lesbiene, sau alte tipuri aberante de „familii” ” sper ca inainte sa fi scris acest articol ati avut ocazia sa locuiti sau cel putin ati petrecut un timp cu aceste familii ”aberante”.Nu crede, cerceteaza!

  Apreciat de 1 persoană

   1. Prea Bine precizati mult stimata si distinsa Doamna Maria GORON ~ Doctor De Familie; aveti PERFECTA Dreptate!!!
    (, , , ar fi extraordinar ca Preotii de orice „orientare” sa Va URMEZE EXEMPLUL! ! !)

    Si adaugand si faptul ca astfel de „familii” INCAPABILE a procrea, dupa Legile Divinitatii, aceste „familii” au prieteni de aceasi natura, e foarte clar in ce mediu cresc si sunt educati copiii FURATI de la Parintii lor NATURALI.
    Doar un disabil psihic vede anormalul ca fiind normal.

    De ce Anormal?
    Cum sa va zicem, domnilor SI/SAU doamnelor??? DE CE Anormal?
    DACA va considerati Normali si DACA unul SAU una e Tatal si celalat SAU cealalta e Mama, procreati SI VOI.
    Caci ati obtinut legalizarea „casatoriei” intre voi; si, pentru ca tot va credeti voi „normalii” universului, rugati-l pe zeul vostru sa va dea si Darul de a Procrea si a avea proprii copii (CA O ADEVARATA FAMILIE NORMALA, FIREASCA SI BINECUVANTATA DE DUMNEZEU! pe la Evrei ~ Poporul Ales ~, familia care nu are face copii e considerata Blestemata de Dumnezeu).
    Pomul bun face poame bune. Voi de care poame faceti? FACETI???
    Veti muri cu speranta in brate ~ urmare a „normalitatii” voastre.
    „3”-ul este numarul perfect: Tatal PLUS Mama EGAL COPII ~ Modelul Sfintei TREIMI.
    Daca „familia” (nefireasca) compusa din 2 masculi sau 2 femele isi doreste ardent copii, individul/individa sa renunte la egoismul personal si sa dea nastere de prunci pe cale NATURALA, FIREASCA asa cum au procedat si parintii lor.
    Dar la ei conteaza fericirea PERSONALA in detrimentul Dragostei PARINTESTI care, pentru ei, inseamna un Sacrificiu de care ei nu sunt capabili.

    Cat despre SUFERINTA Parintilor NATURALI in astfel de situatii:
    cu totii, INDIFERENT de religia personala, SA NE RUGAM FRATILOR pentru ei sa isi recupereze URGENT PROPRI COPII. Si astfel, sa scape si copilasii in cauza de SUFERINTA de a fi smulsi de langa si despartiti de PROPRII Parinti ca si de trauma sufleteasca, psihica, emotionala, fizica cu urme vizibile pentru tot restul vietii.
    BRAVO initiatoarei acestui blog si sustinatorilor (dar s-o facem, fiecare dupa puterea si posibilitatea sa, asa cum bine spuneti unii ~ Sfanta Treime SA BINECUVINTEZE, AMIN!!!)

    Personal, ma uimeste faptul ca B.O.R. dar si ABSOLUT toate celelalte Culte Religioase nu se unesc in A SE FACE DREPTATE.
    Hai, Domnilor ECUMENISTI, aratati-Va Potenta in rezolvarea acestui tip de nedreptate.
    (daca aveti si o alta potenta in afara de stralucirea vesmintelor profesionale;
    oare IISUS CHRISTOS era la fel de opulent?)
    Voi indeamnati cuplurile casatorite sa faca cat mai multi copii iar voi nu va prea inghesuiti la a-i face;
    Acum iesiti la inaintare in lupta pentru FERICIREA ACESTOR COPII OROPSITI;
    Ar trebui sa URLATI pana la ultima rasuflare, continuu, ca si Rugaciunea Inimii, pe toate posturile Trinitas si Vocea Sperantei si cate or mai fi religioase adica, PUNETI IN PRACTICA Teoria pe care ne-o predicati si aveti Curajul de a Trai Sfintele Molifte (dar nu vi se permite sau va e frica si apoi, va vaicariti ca va parasesc credinciosii ~ pe buna dreptate o fac! Cine va opreste sa aveti Viata de Inger??? Nimeni din afara voastra daca v-ati fi preotit din Convingere caz in care, ati fi avut si Puterea de a Stapani raul PRIN Sf. Molifte).

    Dar cum sa iasa ei in strada cand, le este rusine sa umble imbracati in haine preotesti?
    Inainte de 1989, Preotul ERA CINEVA in Societate.
    LUATI EXEMPLUL RABINILOR ~ Va dau Clasa oricat de ortodocsi va credeti!

    Voi propovaduiti iubirea aproapelui;
    DAR acesti COPII ~ INDIFERENT de religia lor ~, CE SUNT, domnilor popi, pastori, imami si ce o-ti mai fi? ? ? voi care va autointitulati Doctori pentru Suflet si IMPLICIT pentru Trup.
    DACA cu adevarat credeti tot ceea ce povestiti in predicile voastre inaintea multimii, IESITI IN STRADA ACUM SI DOVEDITI-O. Dar sunteti inexistenti raportati la Sfintenia lui Constantin BRANCOVEANU; sau ati avea Taria de a-i urama Exemplul? ? ?

    ! ! ! desigur, SUNT si Exceptii, PREOTI PARINTI Duhovnicesti DAR, din pacate, doar exceptii! ! !
    De ce Poporul foloseste exprimarea „Preot Parinte ADEVARAT”???
    Si altuia ii zice doar popa???
    E cazul ca Conducerea B.O.R. sa explice. Preferabil nu prin gura purtatorului de cuvant care a declarat ca Biserica permite avortul, in anumite cazuri; !!!aceste „cazuri” nu existatu pe vremea lui Ceausescu, din contra, avortul era pedepsit prin Lege.

    Dac-ar veni islamul sa joace fotbal cu capetele voastre daca nu v-ati converti, ar ramane B.O.R.-ul de mir fara personal.
    „Dreptate(a) si Adevar(ul)” sunt UNA – ALE LUI DUMNEZEU, pe care, voi toti sustineti ca il slujiti ~ dar stati linistiti, de Moarte nu scapa nimeni asa dupa cum nimeni nu mosteneste Pamantul ~ si toate ale voastre cui vor ramane?
    Pentru Mantuire, vor conta DOAR faptele! ! !

    , , , cu imensa strangere de Inima, cu adanca Suferinta ca OM in primul rand si, totodata ca PARINTE care, prin Milostivirea Divinitatii cunosc tragedia cand Copilasul sufera, PLIN de Smerenie si recunoastere a propriei nevrednicii si impotente izvorate din statutul de a fi cel mai mic dintre fiinte, VA IMPLOR, haideti noi, aici, sa dam exemplu Pozitiv altor site-uri si, ABSOLUT fara a ne „intepa” pe motiv de apartenenta religioasa, sa ne Rugam fiecare „pe Limba Sa”, conform Religiei Personale, sa ne Rugam, FRATILOR, pentru ca Dumnezeu sa readuca Fericirea in familiile disperate si nedreptatite: URGENT, pe COPILASI sa-i readuca in PROPRIILE lor Familii nealterati si deplin sanatosi.
    Sa ne gandim TOTI DOAR LA COPILASII ACESTIA SI SA NE RUGAM IMPREUNA PENTRU EI SI FAMILIILE LOR; DOAR calcandu-ne egoul, smerindu-ne asa cum a facut-o IISUS vom reusi sa trecem peste diferentele religioase si, unindu-ne Fortele, vom putea invinge raul ~ in primul rand DOAR DE DRAGUL COPIILOR.
    Si oricine este Parinte INTELEGE aceasta.
    Haideti, FRATILOR sa ne straduim, fara a manifesta nici cea mai mica urma de prozelitism, sa demonstram ca IMPREUNA, SUNTEM Ostasi Divini si sa ne intregim unul altuia Ruga caci, asa a reusit un fost Duhovnic al meu, Parintele Teofil Brasoveanu, schiieromonah, sa transforme disputa dintre credinciosi de diferite culte internati intr-un imens salon de spital, intr-o Rugaciune UNICA inchinata Lui Dumnezeu; inainte mult de 1989. Cat de frumos e a „locui” Fratii IMPREUNA: adica plini de Buna Intelegere. Astfel ne ajutam reciproc pentru Mantuire (!si nu cautand cu disperare sa demonstram ca religia fiecaruia e cea Dreapta!)

    Vorbesc pentru mine acum: degeaba m-am nascut Ortodox daca faptele mele ma vor dovedi la Dreapta Judecata ca L-am tradat pe Dumnezeu.
    Fie-mi Rugaciunea ascultata de Prea Sfanta Treime,
    avand PUTERNICI Mijlocitori pe TOTI Bineplacutii Sai printre care, Sfintii si Ingerii toti, in frunte cu Prea Sfanta MAICA si Fecioara MARIA si Sfintii Ei PARINTI Ioachim&Ana dar si Sfantii STELIAN, Nicolae, Paraschiva, Ioan Rusul, Fanurie, Ciprian, Gherasim Kefalonitul, Xenia de Sank Petersburg, Mina, Calinic&Gheorghe (Cernica), Modest, Pantelimon, Nektarie, Elefterie, toti Sfintii Doctori FARA de arginti, Gheorghe purtatorul de Biruinta si toti ceilalti, fiecare dupa numele Sau, , ,

    Eterna Sfanta NASTERE a Mantuitorului nostru IISUS CHRISTOS Dumnezeu SA FIE MOTIV DE BINECUVANTATA FERICIRE SI IN TOATE FAMILIILE NECAJITE si pentru fiecare Fiinta in parte, pentru intregul Univers (Multivers).
    Doamne ajuta, AMIN.AMIN.AMIN.

    Apreciază

  1. Asa e. Si nici nu a zis motivul de care au luat copiii. Trebuie sa inteleaga romaini care pleaca din strainatate ca trebuie sa se adapteze la legile care exista In tara respectiva. Daca nu sa stea In Romanía sa isi bata copiii

   Apreciază

   1. Aceste familii nu si-au batut copiii. I-au disciplinat in dragoste asa cum orice parinte responsabil trebuie sa faca. Abia acum copiii sunt batuti de soarta si abuzati de Barnevernet prin plasarea lor in familii surogat ( multe fiind cupluri gay) unde se inregistreaza cele mi multe violente fizice si psihice, abuzuri sexuale si alte abuzuri. Asa cum s-a intamplat in cazul Breivik: http://cristiandogaru.blogspot.ro/2016/01/orwell-s-nascut-in-norvegia.html

    Apreciază

 3. First- Blessing !!–and Merry Christmas!!!– pentru un om normal , situatia e de neconceput – sa incerce incornoratii astia ,sa ia puii unei -leoaice ,sau unei ursoaice – daca animalele au acest simt -matern atit de dezvoltat –oamenii sunt mai prejos?? – Daca la cei din -barnevernet- cineva ar lua copii cu forta –ei cum ar reactiona?? – Trebuie sa intelegem ca -satana lucreaza prin oameni –tot asa si Dumnezeu lucreaza tot prin oameni –plini de duh si neprihaniti –deci, -Botnar -Floare– da si noi putem face ceva –fiecare cu pozitia si locul lui–unii cu difuzarea stirilor( blogul de fata ) altii cu post si rugaciune , altii care pot, prin demonstratii publice de protest ,impotriva acestor abuzuri – si toate astea duse cu staruinta, pina la victoria finala . Sa nu uitam ca Dumnezeul nostru, poate sa aduca biruinta –doar credinta si rabdare, ca eroii bibliei -Daniel,Sadrac ,Meshac si Abed-Nego, Iov .Iosif– si Petru cu Barnaba in inchisoare la miezul nopti……… Binecuvintarile Domnului peste voi – Craciun Fericit!! si de ce nu? La Multi Ani cu sanatate . God bless Romania!!

  Apreciat de 2 persoane

 4. Ca mama a 5 copii cu varste ca ai lor,cel mai mic un bebelus de 6 luni pe care il alaptez oridecate ori are nevoie,traiesc si retraiesc zilnic drama acestor parinti.Plang,ma rog si postesc si cred cu tarie ca Dumnezeul nostru lupta pentru ei.De la inceput imi staruie în minte imaginea din cartea Daniel cand Dumnezeu ii transmite lui Daniel ca i-a auzit rugaciunea din prima zi,dar ca 21 de zile capetenia persilor i-a stat impotriva.Prin lacrimi,durere,suferinta,intrebari,rugaciuni,post,strigate mari,e-mail-uri ne unim si luptam pentru familia Bodnariu.Biruinta este a Domnului si a noastra,a copiilor Lui!!

  Apreciază

  1. Da, lupta noastra este una teribila! Niciodata Satana nu si-a declansat arsenalul de lupta mai aprig ca în aceste vemuri. Este un arsenal de atac perfid, mascat sub ideea de protectie a omului, dar, de fapt, este un control totalitar al omului de catre Stat. Se utilizeaze termeni plini de ipocrizie cum ar „corectitudine politica”, „toleranta”. Intra-adevar totul este tolerat cu exceptia faptului de a fi crestin adevarat: https://marianagoron.wordpress.com/2011/01/07/noua-toleranta-sau-crestinismul-sub-atac/

   Apreciază

 5. E f.adevarat Spus, nu Avem dreptul sa fim indiferenti daca ne numim crestinii, nu Avem dreptul sa tacem daca ne consideram oameni I, doar la auzul a celor intamplate Iti fuge somnul si Linstea din suflet. Diavolul racneste ca un leu fiindca simte ca ii vine sfarsitul. Doamne da putere familiei si ocroreste copilasii de mana celui rau. Dar prin aceasta tragedie noi vedem ca Armata Domnului care este extinsa pe tot pamantul s-a ridicat la lupta impotriva raului. O lupta sfanta, pasnica a si Plina de dragoste pentru adevar

  Apreciază

 6. Numai cine trece prin despărțirea de copii stie ce dureros este…. nu vreau sa comentez atitudinea crestinilor de azi… pt ca nu cunoaștem daca cei ce stau acasa se roagă pentru cei pradati de copii sau nu , nepasator nu inseamna ca nu participi la manifeste…. Doamne Isus ajuta , Doamne Isus da izbanda, Doamne Isus ocrotește pe ai Tăi copii!

  Apreciază

 7. da o fi asa dar sa nu uitam si de restul familiilor de romani care au o situatie asemanatoare aproapele nostru nu este doar cel care face parte din cultul nostru si un sfat pentru fratii din credinta Asumati-va responsabilitatea cand mergeti in tari nordice si supuneti-va legilor din tarile respective,daca stii ca nu ai voie sa pui mana pe bat(asa cum scrie in cartea vietii)NU pune mana nu lovi copilul,educal asa cum cere legea de acolo;in rest Domnul Isus sa dea izbanda

  NU UITATI!!!!!!!!! SUPUNETI-VA Legilor in tara in care mergeti

  ROMANI 13
  1 Oricine* să fie supus stăpânirilor celor mai înalte, ………………………..urmeaza multe versete justificative

  Apreciază

  1. Aici nu este vorba de stapaniri, ci de o organizatie de tip fascist (si satanica ) care nu este subordonata institutiilor statului ( ambasadoarea lor de la Bucuresti si ministri lor au spus) si chiar daca ar fi vorba de Stat prioritate are Cuvantul lui Dumnezeu: FA 5.29.
   Si in alta ordine de idei Barnevernet-ul nu respecta legile Norvegiei, altele sunt etapele legale ce trebuiau urmate in astfel de cazuri. Dar scopul lor real este distrugerea familiei.

   Apreciază

   1. ei atunci sa fie cum spui tu frate dar eu unul nu merg acolo pentru ca stiu ce se poate intimpla dar din nefericire noi spunem tot timpul ca la noi in tara copii nu au viitor ceia ce inseamna minciuna,lupta oamenilor este sa faca bani,bani si bani,Marius putea sa-si ia sotia sa vina in Romania chiar daca e Norvegianca;problema romanilor e banii averile pe pamantkasta e adevarul Dumnezeu a dat romanilor o tara bogata si inca prtejata deEL dar ai nostri fac compromisuri si pleaca pe capete in SUA,ANGLIA etc unde se legalizeaza SODOMA si GOMORA,sa dea Isus Hristos mantuitorul lumii intregi biruinta celor care-l iubesc si sa dea jos mahrama de pe ochi celor ce nu vad

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s