Furtul legalizat de copii/ totalitarismul modern

” Ca un leu care răcneşte… şi caută să înghită copiii”

Infinitele furturi de copii, prin toată lumea occidentală, civilizată, sunt şocante. Oamenii, în general (şi românii), nu le-au stiut, nu a auzit plânsul mut al suferinţei copiiilor si părinţilor, până la această dramă a familiei Bodnariu.

Auzisem şi eu în urmă cu 2 ani despre acest ingrozitor Barnevernet din Norvegia, dar dacă spuneai la cineva, nimeni nu te credea. Zicea că eşti conspiraţionist. Citisem cărţi despre planurile de preluare a controlului absolut al statului asupra individului (noul totalitarism), despre noua toleranţă, despre  oribila corectitudine politică şi, privind la evenimentele din lume, le vedeai cum se implementează. Şi totuşi lumea stătea liniştită. Pentru că Diavolul şi-a schimbat strategia, apărând ca un „înger de lumină”, care  aducea o nouă ideologie morală, numită corectitudine politică. Iar lumea nu îşi dădea seama că acestă corectitudine politică este extrem de ostilă idei de libertate individuală, că este o dogmă totalitaristă, atribuind Statului controlul absolut în toate domeniile vieţii, inclusiv în creşterea şi educarea copiilor.

Iată ce era pus pe hartie în 1967: „Trebuie să implantăm în toate societăţile occidentale ale anilor 1970 birouri pentru protecţia copilăriei, ai căror funcţionari, tineri intelectuali lipsiţi de experienţă, proaspeţi absolvenţi ai universităţilor unde sunt scoase în evidenţă principiile noastre mondialiste, vor respecta ca la carte, fără discernământ „Carta Drepturilor Copilului”. Cine ar îndrăzni să i se împotrivească, fără a fi identificat concomitent cu barbariile Evului Mediu?”

Asistenţi sociali din Norvegia: făcându-şi treaba, adică răpind copii (un video sfaşietor)

„….să reducem la zero orice autoritate părintească, făcând familia să explodeze înindivizi opuşi cu sălbăticie unii altora, pentru protecţia intereselor lor personale. Ea îi va încuraja pe copii să-şi denunţe părinţii prea autoritari prin faptul că sunt prea tradiţionali, prea religioşi. De asemenea, va contribui la a-i supune pe părinţi unei psihoze colective a fricii, ceea ce va provoca în mod ineluctabil, de manieră generală în societate, o subminare a autorităţii părinteşti. Astfel, vom reuşi, într-o primă etapă, să producem o societate asemănătoare cu aceea din RUSIA anilor 1950, unde copiii îşi denunţau părinţii la stat, şi o vom face fără ca nimeni să-şi dea seama”.

În video-ul de mai sus: Senatoarea Nancy Schaefer despre criminalitatea Serviciului de Protecţie a Copilului (CPS). Dacă afirmi că i-au înscenat o sinucidere eşti acuzat că crezi in conspiraţii oculte. Şi totuşi această curajoasă doamnă nu mai este; „au sinucis-o”

„Transferând astfel Statului rolul patern, ne va fi mai uşor, în continuare, să acaparăm, una câte una, toate responsabilităţile care până la data respectivă  au ţinut de resortul exclusiv al părinţilor. Astfel, îi vom putea face pe toţi să considere învăţătura religioasă traditiona1ă, de origine iudeo-creştină, un abuz contra copilului”.

                 

Acestea sunt manualele care descriu Iadul pe care vor să-l instaureze pe pământ marii lideri ai lumii. Aici vezi perfidia limbajului pervertit, „corectitudinea politică” sau „nouavorbă” orwelliană. Cei care nu se încadrează în coportamentul corectitudinii politice  sau nouavorbă orwelliană sunt etichetaţi drept rasistii, xenofobii, extremistii, discriminatorii, homofobii, ultranationalistii, traditionalistii, fascistii, haters, etc, si sunt supuşi discriminărilor de tot felul şi persecuţiilor. Dacă astăzi îndrăzneşti, de exemplu, să nu fi de acord cu homosexualii, cu îndoctrinarea ateistă, cu educaţia sexuală a copiilor mici, dacă vorbeşti de terorismul islamic, acesta este limbajul cu care eşti atacat. Este un limbaj atât de uniform, aceleaşi expresii de lemn, aşa cum numai Duhul Satanic le poate inspira.

„În acelaşi timp, dar la un alt nivel, vom face să se înscrie, în cele mai fundamentale legi ale naţiunilor, regula că toate religiile, cultele şi practicile religioase de orice fel, inclusiv vrăjitoria şi magia, trebuie să fie respectate cu titluri egale”

Deci lupta noastră, este una teribilă, care se duce cu post şi rugăciune împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti.  Dar Domnul Nostru este Suveranul şi El dă izbândă! Cred însă că lupta rugăciunii, a postului şi lupta de demascare trebuie sa continuie si dupa aceea. Sunt o multime uriaşă de copiii şi familii distruse in toata lumea occidentala de totalitarismul modern. Nu trebuie să ne lăsăm intimidaţi de faptul că, asa cum scrie Scriptura, Puterile Întunericului se dezlanţuie cu furie. Ele ştiu că mai au doar puţină vreme.

Cred că credinciosii procedează bine unind rugaciunea cu activitatea de protest (toate felurile de protest). Aşa cum unesc rugăciune cu acţiunea când cultivă pământul, când se pregătesc pentru o carieră, când practică o profesie…   Credinţa mea este că El va da izbăvire, în această cerere concretă pentru familia Bodnariu. Până atunci aceşti copiii susţinuţi în rugăciune vor fi ocrotiţi de Sfinţii Ingeri şi protejaţi de Domnul ori unde s-ar găsi.

Pe un credincios sincer, toate dramele care se petrec în jur îl apropie de El, îl vor face să fie şi mai pregătit pentru întâlnirea cu Mântuitorul.

 

Citatele sunt din Protocoalele de la Toronto (1976) de Serge Monaste (Ziarist canadian asasinat)

 

 

7 gânduri despre &8222;Furtul legalizat de copii/ totalitarismul modern&8221;

 1. m-am tot intrebat cum se face ca oamenii nu vad ceea ce se intampla in jurul lor si cum pot ramane indiferenti si in plus par sa nu realizeze ca libertatile noastre se restrang pe zi ce trece.

  raspunsul (sau cel putin o parte din el) l-am descoperit ascultand predicile unui rabin despre faraon🙂 Zicea ca exilul este ca si somnul, ca dupa ce am fost alungati din paradis omenirea a intrat intr-o stare de somn si ca Dumnezeu e obligat din cand in cand sa ne trimita semnale (probleme, incercari etc) ca sa ne trezeasca. Dar, imediat ce aceste semnale trec imediat adormim la loc. (asa ca ma bucur de fiecare data cand intalnesc oameni care s-au trezit, caci sunt foarte rari🙂 )

  Apreciat de 1 persoană

 2. Într-adevăr occidentul „luminat” a trecut de la democrație foarte repede, la demonocrație. Asta e doar una dintre fețele „binelui” vestic. Asupra copiilor nostri se lucrează pe planuri multiple:

  Dacă nu prin vaccinuri, atunci prin răpire. Dacă nu prin răpire, atunci prin coruperea sufletelor lor prin ore de „educație sexuală”. programate să înceapă din 2016 în toate școlile din România. În cadrul acestor ore, copilașii vor fi reprograrmați să accepte perversiunile sexuale ca acte normale, iar „Heather has two mommies” va deveni normă a noii „normalități”.

  Permitem abominația, sau luptăm? În fond, spre deosebire de motivațiile unor blestemați avizi de control și deținători ai mijloacelor oculte, noi avem motivații sfinte: Dumnezeu, țara, familia.

  Acum, cum poate fi lupta cât de cât dreaptă, dacă cei atacați nici măcar nu reacționează ?

  Apreciat de 1 persoană

  1. Lupta pe care crestinul trebuie sa o duca astazi est mult mai dura ca in trecut. Satan, sub deviza iportita „TOLERANTA” vrea sa distruga toate standarde morale si orice sistem de referinţă moral. Este într-adevăr înfricoşător să te gândeşti în ce lume debusolată este posibil să trăiască copiii noştri, dacă noi ca si crestini nu reactionam
   Josh McDowell şi Bob Hostetler, cartea Noua toleranta spun:. „Avem de a face cu o schimbare de o asemenea amploare, încât implicaţiile ei sunt deconcertante. Lucrul cel mai înfricoşător rămâne totuşi ignoranţa şi pasivitatea celor mai mulţi dintre creştini” Mai multe aici: https://marianagoron.wordpress.com/2011/01/07/noua-toleranta-sau-crestinismul-sub-atac/

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s