Sugari abuzaţi de Barnevernet, „marfă” pentru adopţii?

Barnevernet Norvegia, numele tău este cruzime şi sadism faţă de copii!

Statue assurde del mondo - Scaccia bambini, Frogner Park, Oslo, Norvegia

Statuia bizara a unui barbat care arunca la pamant (tortureaza) mai multi copii – aflata in Parcul Frogner din OSLO, NORVEGIA (!) 

O fi statuia de mai sus simbolul BARNEVERNET? Pentru ca aşa actionează, cu batjocura si cruzime.

Este o cruzime de neimaginat, sa smulgi sugarul de 3 luni de la sânul mamei. Ţi-ar fi milă şi de un pui de animal. L-ai lăsa până la înţărcare. Nu l-ai supune unui stres emoţional atât de accentuat, lipsând-ul atât de laptele matern cât şi elementul de siguranţă şi de mângâiere creat de prezenţa mamei.

Barnevernet, care în mod cinic spune că protejează copiii, a agresat copiii famliei Bodnariu într-un mod deosebit de sadic, cel mai afectat fiind copilul sugar.

Iată câteva elemente de sadism:

1. A expus sugarul la scanări inutile prin radiaţii periculoase (CT ), care la varsta atat de mică sunt mult mai dăunatoare crescând riscul cancerigen. Un singur CT depăseste de cateva zeci de ori numarul de radiografii facute înainte o viată întreaga de un bolnav prin metoda clasica de radiografie.

2.Protecţia atiinfecţioasă si antialergică a sugarului este drastic diminuată în lipsa laptelui matern

3. Moartea subită are o incidenţă mai crescută în cazul a sugarului alimentat cu lapte praf faţă de cel alimentat la sânul mamei.

4.Înţărcarea precoce poate avea efect negativ asupra comportamentului copilului, chiar si la mare distantă fată de momentul opririi alimentaţiei la sân

5.Copilul va fi ma vulnerabil şi va face faţă mai greu stresului vieţii decât dacă rămânea la sânul mamei

6. Un aspect important observat de cercetatori  este că până şi capacitea de memorare şi IQ-ul copilului va fi afectată prin privarea de laptele matern

O asemnea revoltătoare şi  inumană atitudine a Barnevernet nu poate sa nu te ducă cu gândul la interesele lor obscure. Şi într-adevăr, încă înainte de a discuta cu părinţii, Barnevernetul le-a transmis acestora că se are în vedere adopţia copiilor. Incredibil! O răpire rapidă, fără să discute cu părinţii şi apoi o mare grabă pentru a-i da spre adopţie. Parcă ar fi vorba de o marfă preţioasă care are o mare căutare pe piaţa adopţiilor, te gândeşti la adopţiile forţate, noua ( de fapt destul de veche) teroare care se întinde ca un cancer in tarile occidentale. Vezi aici:

 

Norvegia are prin Barnevernet o politica de control totalitar al individului, asupra familiei, un control de tip nazist:

Exista 1 milion de copii cu varsta sub 18 ani in Norvegia, iar 60.000 dintre acestia au fost rapiti de catre institutie.  Institutia actioneaza ca o masinarie economica ce zdrobeste copiii intre angrenajele sale. Poate fi totusi afirmat ca departamentul social din Norvegia este mult mai neindurator decat cel german. Motivul pentru aceasta este bineinteles profitul obtinut de pe urma acestei masinarii, deoarece statul plateste 2.5 milioane de coroane norvegiene (325.500 de dolari) pentru fiecare copil luat de Barnevernet. In consecinta, mii de ofiteri angajati ai institutiei sunt platiti gratie copiilor rapiti. Si cand luam in considerare si faptul ca autoritatile Protectiei Copilului primesc un bonus de 150.000 de coroane per copil, puteti intelege de ce confiscarea copiilor a devenit atat de atragatoare. Organizeaza pana si un festin pentru fiecare copil rapit” . (http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/12/22/detalii-socante-despre-barnevernet-mafia-statala-care-rapeste-copiii-imigrantilor-pentru-motive-halucinante-implicarea-autoritatilor-turcesti-a-dus-la-rezolvarea-unui-caz-similar-cu-al-familiei-bodn/)

 

 

 

 

6 gânduri despre &8222;Sugari abuzaţi de Barnevernet, „marfă” pentru adopţii?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s