Norvegia nu ştie nimic! Ziariştii lor tac!

Copiati si transmiteti mai departe!

Gândiţi-vă că ar fi copiii voştri! Presa şi Barnevernetul norvegian trebuie să afle că ei nu sunt singuri!

Se pare că în Norvegia este linişte si nimeni nu stie nimic despre drama familiei Bodnariu. Doar noi între noi, o mică parte dintre romani, din tară şi diapora, cunoaştem lucrurile.

Am trimis mail-uri şi scrisori (felicitari de Craciun) la autorităţi. Am facut proteste în tară si străinatate. Dar Norvegia actionând ca un stat totalitar,  care  îşi rezervă dreptul de a controla viaţa familiei şi a decide ce este mai bine pentru copii, face totul pentru a ascunde lucrurile. Statul a creat Banevernetul căruia ia dat puteri absolute, iar această putere absolută corupe întotdeauna. Presa într-un astfel de stat (care posedă mulţi bani datorită rezervelor de petrol) este şi ea controlată prin puternică sponsorizare.


Norvegienii amagiţi de bunastarea lor, nu văd (şi nici nu ar recunoaşte) că ei sunt doar nişte pioni controlaţi să acţioneze „corect politic”, fără libertate de gândire, care trăiesc sub imperiul fricii şi de aceea acceptă toate aberaţiile gândirii seculariste, ateiste. Ei nu protestează nici cand proprii lor copiii sunt abuzaţi şi folosiţi pentru parade gay, lucru care le distuge inocenţa şi le perverteşte mintea. Tac de parcă” poliţia gandirii” orweliene ia îngenunchiat pe toţi şi nu îi interesează nimic decât propria bunăstare materială. Decât în confortul material al Norvegiei, mai bine mai sărac şi liber!
Un prieten care locuieste in Norvegia afirma aseară (28 decembrie 2015):
„In presa norvegiana nu scrie nimic concret despre acest caz. Doar pe cateva bloguri am gasit ceva si in ziarul crestin Dagen, care de fapt neaga ca copiii ar fi luati pe motive de indoctrinare religioasa. Asteptam si noi o reactie din partea lor, dar din nefericire sunt silentiosi”.
Veniţi să informăm noi presa norvegiană, bombardu-i fiecare dintre noi cu informaţii, cu poze de la proteste.  Scrieţi mesaje de protest în limba engleză, vă puteţi ajuta de google translate. Mai jos lista celor  mai citite ziare din Norvegia:

http://www.adressa.no/kultur/article8329899.ece

Multe adrese de mail de la diverse publicatii aici: https://marianagoron.wordpress.com/2015/12/30/publicatii-norvegiene-adrese-de-e-mail/

Aici 5 ziare de top cu adrese email:

5 ziare de top in Norvegia cu adrese e-mail la care puteti scrie: 1Adrsseavisen
E-post: webred@adresseavisen.no

2 Trønder-Avisa
redaksjonen@t-a.no

3 Byavisa (Trondheim)
E-post: tips@byavisa.no

4 Namdalsavisa
E-post til sentralbord: firmapost@namdalsavisa.no

5 Stjørdalens Blad:
Epost: redaksjonen@bladet.no

 

Aici sunati la Barnevernet si trimiteţi mailuri:
http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2015/12/daniel-bodnariu-am-sunat-la-barnevernet.html?m=1
Cred ca este recomandat ca mesajele la telefon sau pe mail sa fie scurte, ceva de genul:
„Please, stop torturing Bodnariu children keeping them away from their parents”.
„Tens of thousands of Romanians are affected by the enormous suffering of Bodnariu children , deprived of parental love and care, that can not be replaced by anything in the world”
La ziare trimiteţi informaţii cât mai ample, cu fotografii de la proteste, caricaturi cu Barnevernetul, videoclipuri despre mafia adoptiilor internaţionale. Cel mai citit ziar, astazi in Norvegia aici: http://www.dn.no/etterBors/2015/03/03/1106/50000-vgabonnenter-telles-ikke

De exemplu puteti trimite la ziare si intreba daca exista legatura intre barnevernet si documnetarele de mai jos ( Daca cautati gasiti multe documentare pe you tube):

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.755336677905793.1073741830.744234959015965&type=3

Puterea nelimitata a Serviciului de Protectie a Copilului (CPS) prezentată de Nancy Schaefer. Pentru curajul ei, aceasta doamna senator in SUA, a fost omorâtă:

Mai jos vedeti lucruri oribile cu furt de copii in toata Europa:

Nebunia cu rapirea copiilor pentru profit prezenta peste tot in lumea „civilizata”; Ei o fac folosind fraza perfida: „Interesul superior al copilului„:

„Serviciile de protectie a copilului” distrugand copiii:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.755336677905793.1073741830.744234959015965&type=3

Se pot lua multe de pe pagina: https://www.facebook.com/Norway-Return-the-children-to-Bodnariu-Family-744234959015965/?fref=ts

 

21 de gânduri despre &8222;Norvegia nu ştie nimic! Ziariştii lor tac!&8221;

 1. Norvegia are nevoie de trezire si cunostere a lui Dumnezeu dar mai intii de acestea trebuie sa dea inapoi ce a FURAT!-Copiii familiei Botnariu!
  Urmarim cu atentie fiecare miscare a Serviciului de Protectie a copilului -furat din Norvegia!

  Apreciază

 2. SALVATI COPIII BODNARIU! Presa norvegiana trebuie sa stie! Va rog mult actionati. Bombardati cel mai citit ziar norvegian, Dagens Næringsliv cu mailuri. Adresa mail: tips@dn.no ( Eu am trimis azi cu succes insotit de albume foto de la demonstratii) Dati SHARE. Textul de mai jos este unul foarte bun, si este gata scris in engleza: luat de pe http://delightintruth.com/2015/12/29/more-dishonesty-from-barnevernet-in-bodnariu-case/) : The case of the Bodnariu children has captivated the world and has caused an international black eye for Norway.

  The renegade Barnevernet (Norwegian Child Protection Service) has destroyed the Bodnariu family by confiscating their 5 children without any evidence of abuse. This is a repeated offense by Barnevernet especially against ethnic families, and the Bodnarius are a mixed Romanian Norwegian family.

  The Romanian government is now involved in trying to secure the release of the children, and high level officials like senator Titus Corleatean have made multiple appearances on Romanian TV discussing details of the case.

  One detail in particular caught my attention.

  During their arrest and interview, the Bodnariu parents Marius and Ruth were repeatedly threatened and coerced to say and do unethical things, and admit things they never said or did.

  In fact, two Barnevernet social workers tried to coerce Ruth to lie that Marius is a violent man. Barnevernet promised that if she lies/testifies that Marius is a violent man, and if she divorces Marius, then they will return the 5 children to her alone.

  Is this how Barnevern “helps” families in Norway?

  This constitutes a violation of Norwegian law, international law, Geneva convention guidelines and basic human rights!!!

  This is the monster the Bodnarius are fighting.

  This is the evil that Barnevernet is practicing in a lucrative child confiscation and child adoption business that involves 2-3000 children per year.

  Be shocked at reading this because it is true.

  Norway you can repair this harm. Return the kids now and reform Barnavernet, because major protests are coming across the world against this injustice!

  Apreciază

 3. Și eu am trimis multe e-mailuri astăzi la diverse publicații norvegiene. De la una am primi răspunsul următor:
  Vi har registrert ditt tips.
  Vår redaksjon gjennomgår alle
  mail til tips@byavisa.no fortløpende.

  Takk for at du sendte oss ditt
  tips!

  Med vennlig hilsen
  Tipsmottaket
  Redaksjonen i Byavisa

  Voi continua să scriu.

  Apreciază

  1. Raspunsul tradus ( cu google translate) ar suna cam asa: „Am inregistrat ce ati trimis. Va multumim pentru sfaturi.Editorii de la Byavisa”. Chiar daca la inceput incearca sa fie corect politic pana la urma vor trebui sa faca ceva.

   Apreciază

   1. Mulțumesc. Așa cred și eu. Mai ales că Barnevertul și L-a pus de data asta în cap pe Dumnezeu, și într-un astfel de război, de la Lucifer încoace, nimeni nu a reușit performanța de a-l câștiga, cu atât mai puțin, acum, Barnevernetul. Doamne-ajută!

    Apreciază

 4. Eu am discutat cu alte persoane din tarile nordice weekendul asta. Mi-au explicat asa: au probleme mari si li s-a acrit de emigrantii care vin si nu respecta legile locale dar si de atitudinea locala. Norvegia e primul stat in Europa care a inventat si obliga pe toti emigrantii sa urmeze: cursuri de respect al femeii: sa nu o fluiere pe strada, sa nu urmareasca pe strada, sa nu o ameninte/loveasca/tipe la ea etc. http://www.nytimes.com/2015/12/20/world/europe/norway-offers-migrants-a-lesson-in-how-to-treat-women.html?_r=0

  La fel am pretentii la toti emigrantii care vin in Romania.
  Romanii au nevoie de trezire: ramaneti in satele de la Vaslui.

  Apreciază

  1. … Pretentii putem avea , problema este ca politicienii au pretentia (si o impun) sa se respecte cultura emigrantilor. Veizi Anglia , Germania dar si tarile scandinave. Face parte dintr-un plan ( conspirationist ) de distrugere a natiunilor si a familiei . Veizi protocoalele de la Toronto.

   Apreciază

   1. Maria Goron, aveti dreptate, copiii de musulmani poarta de la varste mici de tot imbracamintea traditionala. Fetitele isi acopera capul si parul iar baietii poarta rochite,

    Apreciază

  1. am impresia ca vreti sa glumiti, doar n-o sa fie asta un motiv pentru care sa lua-ti copiii de langa mama lor, faptul ca poarta batic….ma revolta astfel de ideei…

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s