Fugind de Barnevernet!

Fugind de Barnevernet!

Scenarii de groază cu copiii răpiţi de Barnevernet Norvegia! Statul zice că le este mai bine copiilor fără părinţii lor naturali. Dar statul, care este de fapt un obez sistem birocratic, nu poate să simtă uriaşa suferinţă din inima micuţilor, este prea orb să vadă la ce abuzuri incredibile sunt supuşi copiii scoşi de sub protecţia iubirii părinteşti.

Barnevernet 2

Mai jos încă un articol foarte bun de la Vestea buna

 

În norvegiană sună așa ”På rømmen fra barnevernet”. Faceți o probă, dați search pe Google cu ”På rømmen fra barnevernet” și vedeți ce istorii vă va revela, traduceți cu Google Translate. Furtul de copii de către barnevernet și fuga copiilor mari din casele unde au fost adoptați e  un obicei norvegian ca ”tăiatul porcului” la români. Poliția desigur ajută barnevernetul. Se plânge barnevernetul că politia de frontiera nu-i ajuta si multi scapă în străinătate.

Aici e povestea a doi copii, de 14 și 15 ani care au furat o barcă ca să scape de pe insula unde locuiau repartizați în casa părinților adoptivi, probabil pentru a fugi la părinți lor.

Mai jos e o altă poveste tradusă din norvegiană de Google Translate.
Se numește chiar așa: ”Fugind de Barnevernet. ” Eu am reușit să citesc articolul pentru că mi-am creat pe un cont de Google o alertă de știri cu Barnevernet și una cu Bodnariu și primesc în email la timp tot ce apare.

Fugind de Barnevernet

Vennesla Tidende

Familia ascunde pe micuț de protecția copilului. Crăciunul trebuie să fie celebrată în ascuns, într-o cabană, departe de familie. Recent a fost Vennesla femeie a vizita satul de origine.
Vennesla Femeia și soțul ei se duc pentru a sărbători Crăciunul singur într-o cabană, pentru că se tem că copilul va ieși și să ia de la ei fetiță-copil.

– Este trist că trebuie să fie așa. Aceasta afectează, de asemenea bunici, mătușile și unchii. Nu putem sărbători Crăciunul așa am fost în speranța pentru, cu familia sa. Noi trebuie să mergem departe, și va rămâne într-o cabană, doar noi trei, spune Vennesla femeie, care sa căsătorit cu un om de la Trøndelag, și sa mutat acolo.

Cuplul sa căsătorit anul trecut și acum șapte luni, a venit fetița în lume. Acesta a fost primul copil soțului ei, dar al patrulea ei. Ea are trei copii din înainte, cum ar fi protecția copilului în Vennesla a avut grijă de, dar ca ea se lupta pentru a obține înapoi.

– De data aceasta totul a fost diferit. Acum avem două a copilului, suntem o familie, spune Vennesla femeie când am întâlni în orașul său natal, o bucată de timp înainte de Crăciun. Ea este în partea de sud a avea vizitare cu alti copii lor înainte de Crăciun.

Curând ei trebuie să călătorească din nou, ea, soțul ei și fetița, care zâmbește din scaunul de masina.

Pentru că ei nu îndrăznesc să rămână prea mult timp într-un singur loc. Acestea sunt îngroziți că copilul ar trebui să aducă copilul lor. Crăciun nu poate fi celebrată nici cu familia soțului sau cu familia ei.

– Nu putem spune că nu putem aștepta pentru Crăciun. Și la fel și familia nu fie. Au devenit, de asemenea, afectate…

Mai departe: aici

 

3 gânduri despre &8222;Fugind de Barnevernet!&8221;

  1. „Vennesla Femeia și soțul ei se duc pentru a sărbători Crăciunul singur într-o cabană, pentru că se tem că copilul va ieși și să ia de la ei fetiță-copil.” – daca tot nu traduci, macar da textul original. google translate poate folosi oricine.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s