Pericol! Sistemul „Barnevernet” pe cale de se implementa şi in Romania!

Şcoala „Barnevernet” de la Sinaia;  Un joc de rol despre cum să confişti copii?

 „Interesul superior al copilului” a fost discutat in manieră norvegiană la Sinaia, unde sub conducrea unor instructori norvegieni,  25 de studenți de la Institutul National al Magistraturii din România, au participat la o școală de vară in 23-27 iunie 2015.

In Norvegia Barnevernet este un organ independent  cu puteri absolute pe care nu îl controlează nimeni.   Acest serviciu social a fost cumparat de o firma din Suedia. Vezi aici.  Guvernul norvegian spune că nu se poate baga peste Barnevernet. Se ştie că puterea absolută corupe. Cred ca aceasta lege în care o instituţie privată decide in mod absolut ce este mai bine pentru copilul tau ar trebui mai degrabă schimbata în Norvegia. Nu implementata in Romania. Vedem dramele incredibile pe care le produce Norvegia peste tot in Europa.

Vedeţi, dând click pe poză cat de mult ii pasa Protectiei Copilului din Norvegia de copii

Furand copii

Subiectul  Şcolii de vară a fost interesul superior al copilului în cadrul noului Cod civil . Modalitatea de lucru a fost bazată pe dialog și jocul de rol , cu scopul de a dezbate noul cod referitor la cazurile de custodie a copilului . Sesiuni au fost efectuate de către instructori nationali si internationali.  Consilier principal la ANC , doamna Kari L. Bjørsnøs a prezentat acţiuni norvegiene relevante și cadrul de înțelegere . Școala de vară este o activitate în cadrul proiectului : ” . Întărirea capacității sistemului judiciar românesc pentru a face față noilor provocări legislative și instituționale”

( Varianta în engleză, vezi mai jos)

Să ne ferească Dumnezeu de modelul norvegian!

Vă recomand să citiți cu răbdare articolele doamnei Marianne Harslev Skanland (și ale altor norvegieni indignați de ce se petrece în țara lor) despre Protectia Copilului din Norvegia.Aici sunt articolele în limba engleză despre Protecția Copilului:http://www.mhskanland.net/page10/page10.html
Dânsa cunoaște din interior sistemul norvegian și scrie frecvent împotriva lui.
De exemplu un articol care arată originile darwiniste ale TEORIEI ATAȘAMANETULUI și a CONTACTULUI VIZUAL este acesta:http://www.mhskanland.net/page62/page286/page286.html

Citite cu răbdare, astfel de articole sunt o sursă bună de argumente extrem de puternice împotriva acestei mașinării de distrus oameni.

 

Sursa:

https://www.domstol.no/en/News/News_list/Summer-School-in-Romania-for-future-judges-and-prosecutors/

On the 23rd to 27th of June, 25 students at the National Institute of the Magistracy of Romania participated in a summer school in Sinaia, Romania.

The topic of the summer school was The superior interest of the child within the new Civil Code.  The format was based on dialogue and role-play, with the purpose of debating the new code related to child custody cases. Sessions were conducted by both national and international instructors. Senior Advisor at the NCA, Ms. Kari L. Bjørsnøs presented the relevant Norwegian act and framework of understanding. The summer school is one activity under the project: „Strengthening the capacity of the Romanian judicial system to face new legislative and institutional challenges.”

16 gânduri despre &8222;Pericol! Sistemul „Barnevernet” pe cale de se implementa şi in Romania!&8221;

 1. Sinistru!!! Si asa se pregateste terenul pentru tot mai multe abuzuri! Vor sa introduca vaccinarea obligatorie, mafia medicala, iar parintii care „refuza in mod repetat vaccinurile” pot risca interventii ca in Norvegia, tot pentru „binele” copilului, caci nu-i asa, se stie ca dintotdeauna autoritatile si industria farma vor „binele” copilului mai ceva ca propria lui mama!!
  Doamna doctor, aveti toata admiratia mea pentru onestitatea, verticalitatea si caracterul dvs.! Mai rar asemenea doctori, mai rar asemenea oameni.
  La multi ani si toate cele bune!

  Apreciat de 2 persoane

 2. am dat share la articolul dvs pe facebook iar o prietena a spus :”Stirea nu e completa . Cine cunoaste mai mult despre subiect sa ne informeze si pe noi. De exemplu cine a participat si care sunt concluziile?” daca puteti sa-i raspundeti. va multumesc!

  Apreciază

 3. BARNEVERNET e un business, pentru fiecare „dosar” organizatia incaseaza BANI DE LA BUGET, cu cat mai multe dosare cu atat mai multi bani , cand nu mai au dosare ……CREEAZA, inventeaza, produc dosare noi !
  am citit ca fiecare asistent maternal primeste sume de bani cash plus tot felul de alte tichete si gratuitati in valoare de peste 50.000 euro / an , adica 50.000 sunt numai banii cash….peste fiecare „caz” se adauga (asa cum se adauga la orice proiect al unei fundatii sau la orice activitate a unei firme) si o cota de X% reprezentand cota necesara functionarii „aparatului” acestei organizatii….. cu gratuitati, cu cash, cu cota proprie a organizatiei se face o suma de 100.000 de euro per copil, inmultita cu 11.000 de cazuri = 1.100.000.000 euro….un miliard si o suta….. pe an (an dupa an) …. capisci ? deci e normal ca la asemenea sumoaie , conducatorii acestei organizatii sa se miste vioi-vioi…. „sa vada lumea ca muncim”….. este o institutie cu un manager foarte smecher si activ, caruia nu-i sufla nimeni in ciorba deoarece o sti el si-o avea si dovezi inregistrate despre cui o inchiria copiii , la ce somitati locale, oameni onorabili, indubitabil ….. la noi insa, se fura mai antelejent: se produc dosare fara sa existe si copii din ele, ma refer la aurolaci , se produc dosare pentru copii inexistenti , banii se ciordesc iar pentru copilasii existenti nu prea mai raman bani ….

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s