Se continua răpirea în serie a copiilor români de către Barnevernet

Alţi 2 copii români răpiţi în Norvegia!

După cei 5 copii Bodnariu, de data au fost răpiţi 2 copii dintr-o familie creştină ortodoxă română.

Imagini pentru children stealing by barnevernet Norway

Acuze stupide aduse de Barnevernet: Bunica din România işi „bătea” copiii în Norvegia

O familie în stare de şoc, rămasă şi ea fără cei 2 copii printr-un scenariu aproape similar cu al familiei Bodnariu, a contactat pe fratele lui Marius Bodnariu, adică pe Daniel Bodnariu din Bucureşti. Aceşti părinţi afirmă că sunt cu atât mai disperaţi, cu cât ei sunt foarte singuri, nu au rude şi prieteni peste tot, în Romania şi în lume, aşa cum a vazut ca are familia Bodnariu. Deşi deocamdată ei nu doresc să facă public numele şi situaţia lor până după procesul cu Banevrenetul de la sfârşitul lui Ianuarie. ( La fel ca în toate cazurile şi ei au fost ameniţaţi să tacă dacă vreau să îşi mai vadă copiii; deşi, în mulţimea de cazuri cunoscute, tăcerea nu a lucrat niciodată în favoarea victimelor)

Iată ce declară Daniel Bodnariu:

„Saptamana trecuta am fost contactat de o familie de romani crestini orotdocsi carora le-au fost luati copiii in acelasi mod abuziv. Sunt disperati si in acelasi timp terorizati de aceasta instituie. Dansii mi-au spus ca NICIODATA nu au dat macar o palma fetiei de 7 ani, cu toate acestea acuzatiile sunt: „fata a spus ca este batuta zilnic de mama, tata si bunica”, bunica este in Romania, ei sunt plecati de 5 ani in Norvegia, cand o vad pe nepotica, si asta se intampla destul de rar, bunicii nu stiu cum s-o mai iubeasca. Tatal vine de la lucru tarziu acasa si mi-a spus: este absurd sa ta gandesti ca o bat in fiecare zi, ar insemna sa o scol seara cand vin sa-i dau bataie si s-o trimit la culcare. Tot ce spun astia sunt minciuni sfruntate, si nu cred ca ar fi spus vreodata copilul asa ceva. Singurul semnal pe care l-au primit si nu si-au dat seama ce-i paste a fost ca fetita cu o spatamana inainte de a fi luata, a spus mamei ca va merge intr-o familie care ii va cumpara toate jucariile pe care si le doreste. Este un caz dramatic, il voi face public cat de curand, parintii sunt amenintati ca sa ramana low-profile altfel nu-si vor mai vedea copiii. Cu toate acestea le-a ajuns cutitul la os. Cu alte cuvinte, v-am luat copiii, acum voi sa taceti ca altfel nu ii mai vedeti vreodata. Nu stiu cum sa numesc abordarea asta „civilizata” made in Norvegia. Seamana foarte bine cu abordarea securitatii de la noi. Probabil de asta nici nu gasesti avocati care sa pledeze impotriva statului ( familia asta a schimbat doi acum sunt la al treilea). Fratele meu abia a schimbat unul. A gasit pe unul care a castigat un caz important impotriva statului si acum nu mai are licenta pentru Norvegia.

Pentru inceput pot sa va dau un raport facut de juristi din tarile scandinave legat de cazurile de abuzuri facute de autoritatea de protectie a copilului.

Aberantul „Interes superior al copilului” conceput de Barnevernet Norvegia – a lăsat 10.000 de copii fară părinţi în anul 2015

http://www.nkmr.org/…/2524-summary-and-report-to-the… . Daca acest sistem in care statul este cel mai bun parinte posibil si „stie” care este interesul superior al copilului mai bine decat parintele natural si poate sa ofere mai mult unui copil decat o pot face tata si mama (ceea ce este o aberatie care prinde tot mai mult teren, nu stiu cata dragoste parinteasca si cata dragoste de mama poate oferi statul) ar trebui sa va uitati la ceea ce produce acest sistem. Implicarea protectiei copilului in familiile din Norvegia creste an de an, potrivit unei statistici numai in anul 2010 in evidenta Protectiei Copilului au ajuns sub o forma sau alta 37300 de copii din care 8073 au fost luati din familiile naturale, in anul 2011 alti 8485 de copii au fost luati din familii, s-a ajuns ca in 2015 sa fie peste 10000 de copii luati din familiile naturale si asta se intampla la o populatie de aprox 5 milioane de locuitori cat are Norvegia. Credeti ca este vorba despre „interesul superior al copilului”, sau este vorba despre o mega afacere legala de trafic de copii. Aceasta autoritate nu raspunde in fata nimanui, este suverana.Raspunsul pe care l-am primit de la Ministerul Copiilor din Norvegia, este ca ei, ca minister, nu pot interveni sub nici o forma in deciziile si cazurile acestei autoritati.

De fiecare data scenarii similare

Aşa după cum descrie coordonatorul Stop Barnevernet International ,”Scenariul este întotdeauna similar. La început o plângere nefondata facuta de catre cineva (care primeste o recompnsa substantiala pentru acest lucru). Apoi părinții stupefiati si neputinciosi , văd cum copiii lor le sunt luati pentru un motiv oarecare, de neînțeles și la început li se spune ca trebuie să colaboreze cu autoritățile. Iar acestia fac ceea ce le se cere . Li se spune sa urmeze recomandările de la Barnevernet, sa nu vorbeasca despre caz și sa aștepte cu răbdare pentru o întâlnire cu copiii …  aceasta va fi de câteva ore pe an … numai în prezenţa lucrătorilor de la Barnevernet  şi a poliţiei.”

Vezi aici scenariu de răpire: https://www.youtube.com/watch?v=yEGzBcbYWgw

 

13 gânduri despre &8222;Se continua răpirea în serie a copiilor români de către Barnevernet&8221;

  1. Mari Stan –inainte de a spune ceva –te rog fa un -DISCERNAMANT– In U.S.A. -in care mariuana–cinepa stupida- a fost aprobata pentru consum.. Oameni care nu se pot abtine –intra in delir si nu pot avea grija de copii – aici si in cazuri similare( un exemplu – amindoi parintii au lasat copilul nou nascut in -car- afara temperatura 70 grade ,F’ on car (masina) 120-F- iar ei au intrat la bodega se bea – cineva a alertat -politia – si copilul aproape fiert de caldura ,a fost salvat) –C.P.S. intra in actiune si bine fac –adevarata grija pentru copii neajutorati.- In cazul fam. Botnariu– daca cineva crede ca acei copii au fost neglijati,( mama era acasa caci avea un bebelus de 3- luni– ) maltratati sau abuzati –sa vina cu probe – apoi – sa treaca la fapte -A educa copilul in spiritul -rusinii de oameni si frica de Domnul e ceva -normal –care duce la o societate -NORMALA-Sanatoasa–( motivele in Norway sunt altele –banii, demografia in scadere , cupluri homo -lesbi- care nu se pot reproduce – si cred eu –societatea lor, a intrat in -putrefactie- de fapt ,asta ne spune si -Biblia – vor spune binelui ,rau si raului bine – iata ca a venit timpul din urma– Ioan botezatorul si Domnul Isus ne spune clar –POCAITI-VA– caci vremea e aproape.

   Apreciază

 1. Familia Bodnariu nu are rude peste tot in lume ,asa cum s-a spus,ci are frati de credinta care sint foarte uniti intre ei prin legatura strinsa pe acre o au cu mintuitorul lor.Domnul Isus ne spune si ne indeamna in acelas timp „Bucurati-va cu cei ce se bucura si plingeti cu cei ce pling !” Asta este ceea ce se intimpla cu familia Bodnariu despre care se spune ca are rude peste tot in lume.Il au pe Cristos si le ajunge.Daca toata lumea L-ar purta pe Mintuitor cu ei,toti ar avea rude peste tot in lume.Fratii de credinta sint pretutindeni si ” pling cu cei ce pling”.Frati ortodoxi,cautati-L mai intii de toate pe Cristos si El va va da biruinta in toate!Sfintii nu va ajuta ,icoanele si moastele nici atit,cautati-L pe Cristos”Stinca mintuirii noastre”si veti avea biruinta in toate!Luati exemplul acestor oameni,acestei familii si veti avea si voi frati si rude peste tot in lume ,care sa va sustina in post si rugaciune.

  Apreciază

  1. Gabriela, asa este DAR! Eu as propune un pas mai departe: sa ‘infiem’ noi – ceie ce plangem cu altii – acesti parinti (da, am scris parinti) singuri si care nu au pe nimeni.
   Ar un gest nobil si, mai mult, o oportunitate UNICA pentru noi in a demonstra dragostea pentru aproapele! Cred ca mii si mii de ortodocsi ni s-ar alatura (ca sa nu zic ar trece de partea noastra). Ba eu chiar cred ca Dumnezeu asta si vrea; si asteapta demult.

   Apreciat de 1 persoană

   1. jenibil– mi-e jena, dar nu pot sa tac cand vad oameni cu o-mic – care commenteaza doar ca sa se afle in treaba– Ce sti tu despre aceasta familie-Botnariu- greu incercata ,de catre unii oameni care nu au minte mai multa decat tine – –poti sa ne explici si noua – cum bate campii Gabriela si majoritatea din noi?? – Ce-ti spune -manifestatiile din intreaga lume in sprijinul fam -Botnariu-?? deci, zeci de mii de oameni sunt -bolnavi -bat campii doar tu ,esti sanatos la cap – interesant mod de gandire – Daca esti ortodox- citeste biblia si ai sa vezi ca –Fratii in Christos trebuie sa se ajute intre ei –pling cu cei ce plang si se bucura cu cei ce se bucura -(nici decum sa arunce cu pietrii-)– e omeneste , e crestineste – Ma rog ca Domnul sa-ti deschida ochii mintii si sa vezi -realitatea– God bless you man

    Apreciat de 1 persoană

 2. Gabriela, asa este DAR! Eu as propune un pas mai departe: sa ‘infiem’ noi – ceie ce plangem cu altii – acesti parinti (da, am scris parinti) singuri si care nu au pe nimeni.
  Ar un gest nobil si, mai mult, o oportunitate UNICA pentru noi in a demonstra dragostea pentru aproapele! Cred ca mii si mii de ortodocsi ni s-ar alatura (ca sa nu zic ar trece de partea noastra). Ba eu chiar cred ca Dumnezeu asta si vrea; si asteapta demult.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s