Teroarea continuă. Alţi 2 copii din Maramureş furaţi în Norvegia.

Credinţa că părinţii sunt cei mai potriviţi pentru a-şi creşte copiii este o greşeală” – această cumplită afirmaţie i-a scăpat Ministrului Educaţiei din Norvegia acum 10 ani. I s-au opus atunci mai mulţi. Nu era încă momentul de a da pe faţă gândirea statului ateu, secular. Ci doar începerea aplicării acestei teorii, prin criminalul Barnevernet. Şi aşa se face că de atunci auzim tot mai des de confiscări de copii, familii distruse, spaimă, lacrimi, copii şi părinţi sfâşiaţi de dor unii după alţii, adopţii forţate,  părinţi homosexuali, parade gay pentru copii,   pedofilie .  Aceasta este imaginea Norvegiei despre care unii mai pretind că este civilizată.

FotoȘ ilustratie pe pagina de Facebook Stop Barnevernet- Praha - Protest proti praktikám norského Barnevernetu

Dar să vin cu date concrete. Este vorba despre o familie română creştină ortodoxă din Maramureş. Sora mamei mi-a trimis un mail cu rugăminea să public pe blog următoarele:

„Numele meu este Manoila Alina, as dori sa fac public un caz asemănător cu cel al familiei Bodnariu. Este vorba de familia Nan Dumitru, Nan Mihaela cu domiciliul  în Shieu Maramureș. De aproximativ 5 ani locuiesc în Norvegia, Tromso. In urma cu 4 luni de zile Protecția Copilului  norvegian a luat abuziv cei 2 copii ai surorii mele, Bianca ( 7 ani) și Dragoș (1 an și 7 luni) în urma sesizării îmvătătoarei de la școala Biancăi. Timp de 3 săptămâni fata a fost interogata și invatată ce sa spună împotriva parintilor, fără un avocat și fără prezenta unui adult, în tot acest timp părintii neștiind ce se întâmplă la scoala. Mihaela și Dumitru  au fost reținuţi pentru 2 zile de poliție,  dar în lipsa de probe au fost eliberaţi. Copiii, în schimb, au fost „furati” de la școală, inclusiv grădiniță, în lipsa instiintarii părinților. Au primit un avocat din oficiu, care nu a făcut nimic pentru a-i reprezenta, iar primul proces intentat de protecția copilului  a fost pierdut. Mi se pare foarte straniu, deoarece copii nu prezintau nici o urmă de abuz și nu aveau nici o dovada. Țin sa spun ca sunt o familie foarte educată și îsi iubesc copii nespus de mult, le-a fost impus să recunoască că își lovesc copii, dar nefiind adevărat sora mea nu a recunoscut nimic. Măcar familia Nan reușește să își vadă copiii o data pe săptămână.  Avocatul care îi reprezintă acum a reușit să strângă declaraţii și documente care atestă ca Bianca și Dragos (nepoteii mei) sunt îngrijiţi și crescuţi foarte bine. Protecția copilului din Norvegia, neavând nici o dovadă împotriva părinților fac tot posibilul pentru a găsi probe incriminatorii. Va rog din suflet să ne dați o mana de ajutor să putem să reintregim familia. Următorul proces e pe 21 ianuarie. Mulțumesc anticipat. Rămân la dispoziția dumneavoastră dacă sunt întrebări în legătură cu situația  familiei Nan”

Va urma ( cu fotografii ale copiilor şi părinţilor). Aici

Cea mai mare şarlatanie ateistă pe care se sprijină psihologii Barnevernet:   „Teoria ataşamentului şi a contactului vizual”

Pentru Norvegia care este în avangarda gândirii secularist -ateiste familia este doar o asociere oarecare,  fără un rol lăsat de Dumnezeu.  Această asociere poate fi formată dintr-o mulţime de variante:  tradiţională, homosexuală, transexuală, bisexuală şi o mulţime de alte forme aberante.  Aceste forme aberante de „familii” doresc şi ei să se înmulţească şi au nevoie de copii, de aceea prin psihologii lor au venit cu teorii care să le justifice acţiunile.

Psihologii atei promovează intens aceste forme de „familie”. Ei spun că nu contează părintele biologic. Bazându-se pe teoria darwinistă a ataşamentului şi a contactului vizual, observată la animale, capre, oi şi vaci. În numele acestei teorii smulg copiii din familiile lor naturale spunând că aceştia se vor ataşa cu uşurinţă de părinţii de împumut.

Aceste teorii pseudştinşifice fac enorm de mult rău. După această teorie familia nu mai are nici o valoare; omul nu are valoare; părintele biologic nu are valoare; copiii nu au valoare umană – ei sunt nişte animăluţe care trebuie să aibă doar confort fizic, haine, mâncare şi jucării.  Teoria  darwinistă a ataşamentului şi a contactului vizual  este cea mai periculoasă dintre toate sarlataniile pe care se bazează serviciile de protecție a copilului din lumea occidentală și psihologia asociate cu acesta. Aceasta dă putere nelimitată Protecţiei Copilului de a lua cu forţa copiii din  familiile naturale sub pretextul că lucrează științific.

Ce trist este când te gândeşti că aşa de multă lume doreşte să îl detroneze pe Dumnezeu. Ei cred că le va fi mai bine dacă vor avea ca dumnezeu autoritatea Statului. Dar o lume fără Dumnezeu este înfricosătoare. Fără Dumnezeu deasupra noastră, ar fi cumplit. Nimeni nu poate face mai mult rău omului decât omul.

 

 

 

6 gânduri despre &8222;Teroarea continuă. Alţi 2 copii din Maramureş furaţi în Norvegia.&8221;

  1. Exceptional ati scris. e musai sa ne mobilizam si noi, ortodocsii, asemeni penticostalilor pentru a ajuta familia Nan. Sper ca si BOR sa facă ceva in acest sens. Doamne ajută.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s