Avocatul norvegian Christian Wulff Hansen: ”Noi avem acum o mulțime uriașă din toate categoriile sociale căreia îi este frică de Barnevernet.”

Avocatul norvegian Christian Wulff Hansen: ”Noi avem acum o mulțime uriașă din toate categoriile sociale căreia îi este frică de Barnevernet.”

Aceste lucruri le recunoștea avocatul citat în 2013. Prin ”noi” se referea la societatea norvegiană.
De atunci lucrurile au mers tot spre rău.

Imagini pentru fear of barnevernet

sursa: Când ți-e frică de cine trebuie să te apere.  folositi Google translate

”Oamenilor obișnuiți le este frică de Barnevernet!”

Opacitatea presei norvegiene, felul cum au transmis câteva secunde cu mitingul de la Arad, încât oricine din Norvegia care a văzut știrea la televiziune n-a văzut mai mult de 20-30 de oameni, așa de tare s-a tăiat și s-a deformat filmul e un exemplu stalinist de dezinformare, ce să aștepți de la un stat care plătește pe toți ca să scrie bine despre …stat!

Avem garantată minciuna și în continuare de la un astfel de sistem, deci manifestațiile sunt legitime.

Mai avem o metodă mai sigură: ”calea cea nouă și vie”, pătrunderea până dincolo de perdea, unde avem un Antemergător care ia rugăciunile și le duce mai departe către cercul de hotărâri la care și îngerii doresc să privească. Nu neglijați acest aspect și păstrați vie și în voi durerea celor ce-i doare pentru copiii pe care acum îi învață alții, le zâmbesc străinii și care poate au început să se obișnuiască cu străinii, să le placă poate.

E o pildă de felul cum și diavolul ne răpește, ne zâmbește, ne încântă și ne face să ne bucurăm de mizeriile lui sclipicioase din ”casa lui adoptivă”. E nevoie de răscumpărare.

Cine îi va ”mântui” pe copiii răpiți din Norvegia?
Dar cine îi va mântui pe oamenii de lângă noi?

Pentru copiii din Norvegia plânge o lume, e o durere clară. Continuarea aici: https://vesteabuna.wordpress.com/2016/01/23/avocatul-norvegian-christian-wulff-hansen-noi-avem-acum-o-multime-uriasa-din-toate-categoriile-sociale-careia-ii-este-frica-de-barnevernet/

2 gânduri despre &8222;Avocatul norvegian Christian Wulff Hansen: ”Noi avem acum o mulțime uriașă din toate categoriile sociale căreia îi este frică de Barnevernet.”&8221;

  1. Prin protestul dragostei crestine, Dumnezeu vrea sa salveze toti copiii implicati in acest furt norvegian satanic-Barnevernet!Norvegia!-Nu uita! Aceasta este cercetarea pe care ti-o face Dumnezeu!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s