Norvegia-Campanii inumane pentru părinţi adoptivi

 

Părinţi surogat din Norvegia căutaţi pe reţele de socializare! Cuplurile gay sunt preferate

 

Stop tortura
Sunt contactate cu precădere comunităţile gay  pentru a găsi noi candidați  pentru asistenţi maternali. Reclama pentru noii „părinţi surogat” se face prin videoclipuri, prin articole, pe chat, pe site-uri şi reţele de socializare precum „Gaysir” și „observa”.

„O concentrație pe cuplurile de același sex ar fi faptul că ei au o înțelegere mai bună a ceea ce înseamnă să fii diferit”, spune Mari Trommald de la Departamentul Copii, Tineret şi Familie (Bufetat) pentru ziarul Aftenposten. Comentariu nu ascunde de loc atitudinea ei de stigmatizare faţă de copiii ce urmează a fi plasaţi în familii surogat (induce ideea ca aceşti copii confiscaţi ar fi diferiţi)

Se fac reclame pentru a intra in Industria parintilor surogat! Reclama cu „Mia Gundersen”  care se anuntă public ca „mami” pentru un „copil-foster” este de fapt o promovare a „Industriei foster”. Acest lucru este, în opinia mea, o încălcare gravă a dreptului copilului și a familiei, în general

Părinți surogat nu sunt părinți!

Părinţii surogat  fac un abuz serios asupra identităţii şi demnităţii unui copil numindu-se parinţii ai copilului. Părinți adoptivi sunt doar angajați guvernamentali, plătiţi de către stat ( Părinții adoptivi sunt plătiți cu aproape 50.000 de Euro pe an pe copil, alături de concedii plătite, zile libere și facilități la cumpărarea de autoturisme sau la renovarea caselor.” http://www.mhskanland.net/ )

Mulți martori spun despre părinții adoptivi că de multe ori sunt motivaţi politic, să împiedice în mod deliberat posibilitățile de contact a copilului cu familia spunându-i acestuia că părințiilor lui nu le pasă de el.
Aceste tactici de izolare duc la deteriorari grave a imaginei despre sine a unui copil.
Numărul morților în Industria de asistență maternală este în creștere. În fiecare săptămână 1-2 copii  din familii surogat mor de o moarte violentă. Acest lucru se afirmă într-un raport al NIBR din 2005.                                                                                                    Cifrele recente nu sunt însă publicate, publicul nu mai are acum acces la ele, dar este rezonabil a se crede că numărul lor este mult mai mare ţinând cont că a crescut cu fiecare an numărul copiilor confiscaţi

Mulți părinți surogat, de asemenea, contribuie la producerea de „dovezi” împotriva părinților care luptă pentru pentru a-şi recupera copiii, separaţi forțat de familiile lor de către Barnevernet. Neadaptarea copiilor este pusă de multe ori pe seama neglijenței părinților biologici, fără să existe dovezi în acest sens.

Mass-media plătită de Stat sprijineşte abuzurile

Cele mai importante canale mass-media națională/ ziare  sprijină aproape în exclusivitate statul și recomandă practica brutală de separare forțată a familiilor normale de stat.
Multe victime au încercat să contacteze diferite canale de televiziune și ziare din Norvegia cu dovezi de abuz extinse din partea Barnevernetului. Dar presa a rămas reticentă în a evidenția aceste abuzuri. În schimb, ei aleg să-i înfățișeze pe autorii confiscărilor de copii din serviciile sociale și pe susținătorii lor, ca eroi și salvatori. Salvatori ai copiilor faţă de dragostea şi protecţia părinţilor.

Organismele internaţionale critică Norvegia

Norvegia este criticată de Biroul Înaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului pentru numărul mare de copii în asistență maternală. Comitetul Torturii ONU luptă „împotriva tuturor formelor de tortură și alte tratamente sau pedepse crude, inumane sau degradante” cum este cazul copiilor abuzaţi prin separarea brutală de părinţi

Amnesty International definește „atac deliberat și premeditat asupra psihicului, corpului și demnităţii unei persoane de către un funcționar public sau o persoană care acționează cu aprobarea Guvernului.

Este de asemenea criticată de multe țări, care îşi exprimă îngrijorarea şi pentru faptul că mulți copii sunt abuzați în îngrijirile foster și în instituțiile de plasament. Politica controversată a Norvegiei are acoperire media negativă în multe țări, printre care Suedia, Finlanda, Lituania, Republica Cehă, Polonia, Rusia, Somalia, Brazilia.

Articol compus din fragmente traduse de aici

Aici puteţi afla mult mai multe informaţii: http://www.antijujuagency.org/2014/07/norway-inhumane-foster-care-campaigns.html

 

 

5 gânduri despre &8222;Norvegia-Campanii inumane pentru părinţi adoptivi&8221;

 1. Câți Norvegien au plecat din țara lor
  Tocmai din această cauză ,pentru ași putea păstra copii în familie ,să-i
  poată crește așa cum pot ei mai bine și nu cum li se Impune statul și
  legea ???Bieți emigranți află abia

  când e prea târziu,…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s