Legea lui Dragnea sau „politia gandirii”. O “toleranţă” ameninţătoare!

Dacă o asemnea lege va fi votată atunci putem spune că am intrat în era cea mai întunecată din istoria României. Vom trăi coşmarul din “ Ferma animalelor” sau din romanul “1984”  a lui George Orwell  în care  găsim descrise metaforic societăţile totalitare, guvernate prin control absolut şi prin frică.

  

Va intra in scenă POLITIA GANDIRII, va trebui sa vorbim doar in „Noua vorbă” orwelliana. Va fi interzis sa spui ce gandeşti în presă, pe bloguri, pe facebook, în discuţiile cu cei din jur.  Totalitarismul comunist va părea un mic copil pe lângă Legea „noii toleranţe” şi a antidiscriminării a lui Liviu Dragnea.

Prin TOLERANTA din legea lui Dragnea o schimbare foarte urâtă se va produce în România. Toleranţa din legea lui este foarte diferită de cea din dicţionare. În dicţionar toleranţa este descrisă astfel: „a recunoaşte şi a respecta credinţele, opiniile şi practicile altora fără a le împărtăşi”. Toleranţa tradiţională  era o frumoasă virtute creştină care nu te obliga să aderi la convingerea şi comportamentul unei persoane sau grup de persoane cu care nu erai de acord.

Noua toleranţă din legea lui Dragnea este la kilometrii distanţă de ceea ce înseamnă toleranţa tradiţională.

Ea afirmă că nu mai există adevăr absolut. Toate convingerile, valorile, stilurile de viaţă sunt egale. Toate punctele de vedere trebuiesc respectate sau apaludate. După principiul toleranţei tradiţionale puteam, de exemplu, să transmitem copiilor noştri respectul pentru nişte valori creştine spunând că acestea sunt cele mai valoroase şi că comportamentul creştin este cel mai bun. După legea lui Dragnea eşti considerat intolerant şi vei fi amendat cu sume uriaşe (până la 100.000 de lei, dacă spui, de exemplu, că credinţa ta creştină este mai bună decât cea islamică)

De asemnea dacă nu vei fi de acord ca homosexualii să meargă în şcoli să îţi “educe” copiii. Înseamnă că discriminezi un grup (şi aici amenzile sunt de la 2000 la 60.000 lei noi)

Aceasta lege este legea „pumnului in gura” pentru oricine indrazneste sa gandeasca rational. Va fi permisa doar „noua vorba” corecta politic. Nu vei mai putea spune nimic despre despre multe rele care ne pandesc, cum ar fi de exemplu invazia musulmana. Incepe epoca persecutiilor, in special persecutii impotriva crestinilor

Ideologii care l-au inspirat pe Dragnea sunt acei ideologi care lovesc cel mai tare in creştinism. „Avem de a face cu o schimbare de o asemenea amploare, încât implicaţiile ei sunt deconcertante. Lucrul cel mai înfricoşător rămâne totuşi ignoranţa şi pasivitatea celor mai mulţi dintre creştini”-spun Josh McDowell şi Bob Hostetler.

Legea lui Dragnea este o adevărată nebunie care trebuie oprită! Vedeţi multe alte pericole aici

Ce putem face? Până nu e prea târziu, de contactat deputații în fiecare colegiu (de Senat deja a trecut), de scris scrisori și emailuri cu rugămintea de a vota împotriva legii.

Cititi si aici: http://www.cotidianul.ro/apel-catre-deputati-si-presedinte-opriti-nebunia-legii-lui-liviu-dragnea-275973/

 

15 gânduri despre &8222;Legea lui Dragnea sau „politia gandirii”. O “toleranţă” ameninţătoare!&8221;

      1. Dar cine vorbeste de defaimare? Dumneata chiar habar nu ai despre ce este vorba in legea lui Dragnea. Nu stii cat de mult este amenintata familia si credinta crestina de legea lui. Daca aceasta lege se adopta tot demersul pentru protejarea familiei ( cu cele peste 1.000.000) de semnaturi cade. Legea lui, facuta in spiritul noului totalitarism si a noi tolerante, are in special scopul de a da drepturi suplimentare homosexualilor (adoptia de copiii)) si pentru a baga pumnul in gura celor ce se opun invaziei musulmane. Citeste legea la linkurile pe care ti le-am trimis mai inainte. Chiar ma mir de dumneata ca te superi pe cine nu trebuie.

       Apreciază

      2. Vali–- sa sti ca un crestin autentic nu are nevoie de legi –omenesti- El are legea Lui Dumnezeu si atit. –Doar cei rai au nevoie de legi –unele care apara societatea de raufacatori si altele subtile ,sa apere rautatile railor– Cred ca nu ai inteles mesajul articolului –mai citeste odata apoi ,––– Toleranta ,are si ea o voloare de toleranta -+- si una -(-) ce trece peste cote initiale , = remaniare –sau sub cote ,= -REBUT- Chiar cu ochii inchisi poti vedea atacul satanei asupra familiei si a societatii sanatoase – E culmea cum societatea umana a supra vietuit si fara legi de conduita multe secole –iar azi trebuie sa vina niste -IDIOTI- sa ne spuna noua cum si cit– Il avem pe Dumnezeu si Legea Lui si e suficient- –Be blessed man.

       Apreciază

       1. Un creștin autentic ARE nevoie și de alte legi pământești, dar nu de asta era vorba aici. Sunt de acord că familia trebuie să fie apărată de Constituție, dar cu toate astea ar trebui să-i tolerăm pe homosexuali ca o „iubire” de orice tip- dar nu familie.

        Apreciază

        1. Citeste te rog domnule -Vali- Leviticus-cap-18- vers-1-to 30- si vezi cu ce iubire sunt tratati pacatosii–de catre Dumnezeu – deci, cine suntem noi ca sa facem legi convenabile noua ????

         Apreciază

 1. Sunt lucruri discutabile și puțin cam îndrăznețe, dar înclin să cred că legea nu poate fi aplicată, nici în România, nici în orice țară din lume. Dar în general cred că e utilă o lege care ar putea să reducă din mizeria de pe internet. Repet, nu o găsesc asemănătoare cu 1984 și nici nu cred că ar putea fi implementată la noi.

  Apreciază

  1. Daca vrei si ai putina rabdare uite cum vad eu lucrurile: Am citit foarte mult despre domeniul noului totalitarism,al relativismului si al noii tolerante. Iar „corectitudinea politica” este ceva oribil! Sunt convinsa ca prin aceste lucruri („toleranta”, „corectitudine”, „demnitate”, care suna bine dar care ascund mari pericole, in special pentru crestini) marii lideri ai lumii doresc sa conduca planeta (Scriptura spune ca va veni vremea aia, dar noi ca oameni parca am dori sa nu traim acele intunecate vremi). Legea „Defaimarii” a lui Liviu Dragnea, nu vine de la el (altii se folosesc de el). O consider o lege foarte periculoasa pentru ca ea ascunde îngrădirea libertăţii oamenilor şi-i va face să se vadă unii pe alţii drept duşmani! Prin natura lui, omul este conflictual, însă raţiunea, cea care-l deosebeşte de animale, îl face să-şi ceară scuze dacă a greşit, să accepte iertarea celui care l-a jignit, să convieţuiască împreună şi, după o ceartă, să depăşească momentele tensionate pentru a putea redeveni con-cetăţeni, prieteni sau frati!
   Demnitatea” este o calitate, o are omul care impune respect, este un lucru care-l diferenţiază de cel care nu o are! Demnitatea cuiva nu se pastraza si nu se pierde prin legi date de stat. O lege care sa apere demnitatea este ridicola. Si daca se va aplica chiar vom ajunge sa traim in atmosfera totalitara din romanele „1984” si „Ferma animalelor” a lui Geroge Orwell. Iar de mizeria de pe Internet la care te referi (probabil jigniri sau diverse ofense) nu le pasa lor. Miza este cu totul alta: bagarea pumnului in gura cand nu esti de acord cu comportamentul homosexual, cu invazia islmaica, cu „educatia” sexuala a copiilor, cu sexualizarea lor de mici. De acum o sa abunde adevarata mizerie pe Internet si in scoli: pornografie, drepturile pedofililor, ridiculizarea familiei traditionale (care trebuie neaparat sa aiba aceeasi valoroarea ca pseudofamilia homosexuala) si multe alte mizerii. Si nu vei putea sa ripostezi pentru ca vei fi considerat intolerant si amendat cu sume colosale.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s