Căderea Hillary-ei, un miracol american!

hillary

Hillary Clinton a sustinut  avortul legal al bebelusilor chiar pana in luma 9-a de sarcina ( Ex aici: http://www.lifenews.com/2016/10/26/hillary-clinton-supports-unlimited-abortions-up-to-birth-paid-for-with-your-money/ . Dar ironia este ca poporul american a facut-o si pe ea sa simta ce inseamna sa fi  „avortata” just before delivery. A fost intr-un fel “avortata” de poporul American cu tot ceea ce a reprezentat ea, Hillary Clinton, ca membra a elitei oculte: coruptie, aroganta, minciuna, agenta a islamizarii, impunerea anormalului ca stil de viată, dictatura minoritatilor homo,  avortul prenatal, distrugerea credintei, desfiintarea familiei traditionale, sustinerea spalarii pe creier si indoctrinarea tineretului de catre ideologii Noii Ordini Mondiale, etc. S-a intamplat un adevarat miracol ca ea, Marea Preoteasa Iluminati (dupa cum sustin multe surse), a cazut, tinand seama de fortele uriase si de donatorii bogati care au sustinut-o: Mass media oficiala aservita Ocultei,  Barak Obama, Bill Clinton, intregul Partid Democrat, alaturi de unii republicani, lideri islamici, George Soros, persoane influente de la Holliwood, plus banii obtinuti prin coruptie cat timp a fost secretar de stat.

A fost un vot anti Clinton a poporului american nostalgic dupa visul lui pierdut

Nu stim cum va fi cu Trump dar se pare ca americanii s-au saturat de progresismul ideologic neo-marxist al democratiilor, de mizerabila lor “corectitudine politica” care a indepartat tot mai mult America de izvoarele ei crestine care i-au determinat prosperitatea, inflorirea, frumusetea si minunatia de altadata. Cufundata tot mai mult in sumbra lume totalitara a lui Orwell se pare ca America vrea schimbare. Cred ca americanii vor sa scape de sub tirania politicienilor corupti, marionete în mâinile marilor păpuşari ai lumii, ai elitelor progresiste care au invadat America cu mizerie, imoralitate si destrabălare, elite care le-au impus sa-si calce în picioare valorile creştine, acele valori care i-au inaltat ca Natiune, le-au adus binecuvantare si le-au protejat familiile. A fost un vot anti Clinton si Trump a iesit presedinte prin votul numerosilor americani, pe buna dreptate nostalgici dupa visul lor pierdut. Votul numerosilor crestini americani, albi, negrii, hispanici a avut un rol covarsitor. Nu stim ce va fi in viitor. Dar, deocamdata, raul cel mai mare a fost indepartat. Ne rugam ca Dumnezeu sa ajute Americii si poporului sa il alega pe El ca principal conducator si calauzitor. Ne rugam ca Dumnezeu sa binecuvanteze America!

5 gânduri despre &8222;Căderea Hillary-ei, un miracol american!&8221;

  1. Foarte adevărat ! Am venit in America pe timpul președintelui Regan , însă țara asta a ajuns de nerecunoscut după ce democrați au pus mina pe conducere! Numai mila si îndurarea Lui Dumnezeu a intervenit si stricat aranjamentele lor la alegeri ! Aici a fost la lucru degetul Lui Dumnezeu !!! Dumnezeu sa aibă mila de cei aleși , sa le dea înțelepciune si săi păzească de compromisuri !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s