Votez pentru un vis!

Acest vis şi acest ideal, adică succesul Referendumului, pe care l-am vrut un dar pentru urmaşii noştri, s-ar putea să se năruiască sau să se înfăptuiască peste 2 zile. Nu voi jubila în caz de reuşită nici nu voi plânge dacă se va nărui.

Poza articol

 Oricare dintre cele 2 rezultate vor fi trecătoare. Rezultatul bun nu va ţine mult, pentru că istoria umană îşi va urma cursul, în drumul ei spre decadenţă morală. Nici rezultatul prost nu va ţine mult pentru că va permite mai repede păcatului să ajungă la culme. Iar păcatul ajuns la culme nu produce decât distrugere. Societatea vestică s-a ridicat prin moralitatea creştină şi va cădea răpusă de imoralitate.

Perioada pre Referendum, a fost o perioada extraordinară! Am cunoscut oameni minunaţi! Tineri şi bătrâni, oameni simpli şi oameni cu vastă cultură, oameni cu profesii diverse, muncitori, doctori, actori, profesori universitari, scriitori, oameni de radio şi televiziune, politicieni, europarlamentari au fost înfrăţiţi de un ideal comun, de un vis comun. A fost visul de a fi putut păstra şi lăsa urmaşilor noştri moştenirea celei mai frumoase, nobile, curate şi sfânte avuţii. Adică să le lăsăm FAMILIA, această instituţie divină „brevetată” de Dumnezeu. Pentru că FAMILIA are ceva sfânt şi dumnezeiesc în natura ei. Nici o imagine de pe lumea asta nu ar putea înlocui chipul blând al mamei, duioşia ei, sacrificiul ei. Nimic pe lume nu poate fi mai preţios decât siguranţa braţelor tatălui, vocea lui caldă şi îmbrăţişarea lui.

Atâţia oameni frumoşi am cunoscut şi atâtea gânduri frumoase am auzit în această perioadă. Şi am văzut atât de mult curaj de a spune adevărul într-o vreme în care răul este numit bine şi binele rău. Am văzut curajul celor ce demască ideologii perverse, precum este aceea de încălcare a dreptului copiilor de a rămâne ceea ce i-a creat Dumnezeu, adică băieţi şi fete. Ni s-au adus dovezi din alte ţări despre ideologii lgbt, care au pătruns deja în universul pur al copilăriei copiilor, prin şcoală, ca să îi deruteze, să îi îndoctrineze, spunându-le că îşi pot alege genul, făcându-i să alunece în derută şi nefericire, în patimi nefireşti. Şi acest lucru contrar voinţei părinţilor.

Poza articol 1

Apoi, cu strângere de inimă, am mai văzut ura nestăpânită, revărsată asupra tot ceea ne-a definit ca neam creştin. Maşinăria de propagandă şi minciună a neo-bolşevismului marxist, a noi revoluţii culturale, a aruncat în permanenţă cu noroi în Biserică, în preoţii, în pastorii, în creştini, în famila normală, pentru simplul motiv că nu sunt de acord cu îndoctrinarea ateistă  şi cu educaţia sexuală a copiilor mici. Apărătorii familiei au fost atacaţi cu injurii cum ar fi: fanatici, homofobi, tradiţionalişti, ultranaţionalişti, fascişti, haters, etc.  toate cuvinte ale unui limbaj de lemn produs parcă de “nouavorbă” din lumea totalitară a lui Orwell.

Acei oameni care au căzut în capcana manipulării, se amăgesc amarnic dacă îşi închipuie că fără Biserică, fără preoţi sau familie creştină (aşa cu păcate cum sunt) vor fi mai fericiţi. Îndepărtaţi toate acestea din societate şi veţi vedea ce mai rămâne. Îndepărtaţi teama de Dumnezeu şi veţi rămâne doar cu Statul şi Partidul să vă ocrotească. Abia atunci veţi înţelege ce înseamnă răutate, războaie, boli, corupţie şi sărăcie. Imaginaţi-vă scena sumbră de a nu mai rămâne nimic deasupra noastră, nici Dumnezeu, nici vreo altă autoritate lăsată de El, ci să rămână doar omul să stăpânească peste om. Gandiţi-vă dacă există vreo fiară mai crudă pentru om, decât omul fără teama de Dumnezeu!

Nu Referendumul vrea sa redefineasca familia, ci homosexualii vor sa duca in derizoriu ideea de casatorie. „Ei vor sa aiba dreptul la casatorie nu ca mijloc de aderare la codurile morale ale societatii ci mai curand pentru a demitiza si a schimba radical o institutie arhaica. Cea mai subersiva actiune pe care femeile lezbiene si barbatii gay o fac, este sa transforme cu totul notiunea de familie” (Virgiliu Gheorghe). “Mintim cand spunem ca institutia casatoriei nu se va schimba. Parerea mea este ca aceasta nici nu ar trebui sa existe” citez pe activita lezbiana Masha Gessen. Iar “absența la Referendum este o capitulare în fața manipulării grosiere exercitate de grupările neo-marxiste” spune deputatul Daniel Gheorghe.

Am avut o şansă, prima şi ultima, să lăsăm urmaşilor noştri cel mai preţios lucru de pe Pământ. Este adevarat că m-am luptat în aceste zile pentru reuşita REFERENDUMULUI. Pentru că aş vrea, din toată inima, ca toţi copiii să aibă parte de o copilărie lungă şi frumoasă, în care să poată rămâne inocenţi, în care ochii lor să rămână limpezi şi curaţi, să citească cărţi de poveşti în care Feţi Frumoşi se îndrăgostesc doar de Ilene Cosânzene şi fac sacrificii ca să le câştige inima; să citească cărţi care să le dezvolte simţul moral şi credinţa. Iar apoi cu o minte sănătoasă să-şi desăvârşească o personalitate tot mai plăcută înaintea oamenilor şi înaintea lui Dumnezeu.
Aş dori tuturor copiilor din lume să aibă parte de o mamă şi un tată şi dacă se poate şi de bunici. Aş dori ca toţi copiii din lume să fie înconjuraţi de iubire şi protejaţi prin rugăciune de către familiile lor naturale. Nimeni nu te poate iubi aşa cum te iubeşte o mamă!

Dar, cu sau fără referendumul câstigat, lumea va merge pe drumul ei, acela de îndepărtare de Dumnezeu. Iar creştinii vor fi urâţi de către cei care Îl neagă pe El.  Aşa a fost întotdeauna, de la persecuţiile primilor creştini, din vrema lui Nero şi până la sfârşitul vremurilor. Indiferent ce va urma, ne rugăm Domnului să ne dea putere să îi rămânm credincioşi, până la final. Doar aceasta contează.

Autor, Maria Goron

One thought on “Votez pentru un vis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.