7 thoughts on “Contact

 1. Tocmai am am inceput sa citesc cartea: “Afaceri cu suflete de copii”, si trebuie sa recunosc ca sunt deopotriva, starnit si neputincios.
  Lucrez in sistemul de protectie sociala, mai precis intr-un complex de apartamente (dupa noua configurare a orfelinatelor din orasul meu). Observ disperarea celor care urmeaza sa paraseasca aceste apartamente. Derutare, neliniste, actiuni extreme, dorinta de a se agata de orice firicel de speranta.
  Am comandat aceasta carte, pe fondul frustraii ca nu prea pot sa fac nimic pentru acesti napastuiti.
  Incerc sa-l prezint pe Dumnezeu, prin felul meu de a fi. Copiii din apartamentul unde lucrez, au inceput sa vina la adunare. Ii vad cum radiaza cand sunt bagati in seama. Aproape ca uitasera cat de importanti sunt. Ma astept la oscilari, la rateuri, dar nu imi pierd speranta ca mai au o sansa.
  M-as simti onorat daca vom putea colabora in vreun fel.
  Remus

  Like

  • Cred că ai observat, Remus, că şi eu în aceasă carte mă întrebam şi încercam să văd ce s-ar putea face cu copiii din orfeliate după ce ajung la majorat şi trebuia să îşi ia viaţa în propriile lor mâini. Sunt atât de neajutoraţi aceşti tineri! Eu cred că se greşete prin faptul că cei care se ocupă de copii abandonaţi insistă pe “a da” : ajutoare, lucruri, haine, adăpost, chiar atenţie şi uneori iubire. Dar aceşti copii mai au nevoie de un lucru foarte important: Să înveţe că nu pot trăi fără a muncii. Este greu să-i înveţi să muncească, uneori este greu să-i înveţi pe proprii tăi copii. Pe de altă parte dacă pui să muncească un copil fără părinţi poţi fi acuzat că-l exploatezi. Dar un tânăr care ştie să muncească, care este bun meseriaş (sau ştie să sape, să spele, să facă curăţenie) este pregătit pentru a înfrunta viaţa. Am înţeles că în comunităţile amiş (SUA), un copil la 10 ani trebuie să ştie să muncească în aşa fel încât prin valoarea muncii depuse să se poată întreţine. Eu sunt foarte încântată de ceea ce aud despre această comunitate de creştini din America. Cred că este o comunitate foarte sănătoasă din mai multe puncte de vedere. Ei nu sunt afectaţi de crize financiare, se bucură de un minunat trai patriarhal (atata timp cât guvernul îi lasă în pace, pentru a-şi păstra stilul lor de viaţă). Pe de altă parte cred bisericile ar trebui să se implice mai mult în a fi alături de copiii fără părinţi. De fapt acesta ar trebui să fie unul dintre rolurile principale ale bisericii. Poate vine cineva cu idei de cum ar putea fi ajutaţi aceşti copii. Ar fi un lucru foarte bun.

   Like

 2. Va trimit ADRESA de unde puteti descarca, gratuit, in 3 minute,
  CD-ul,, ADEVARURI CREŞTINE” CARŢI +
  http://www.megaupload.com/?d=5HV0Z6QR
  sau
  http://intercer.net/blog/download?dl_cat=7
  Sunt carti:Biblii, Carti crestine (Tragedia veacurilor , Viata lui Isus , Hristos lumina lumii ,Istoria Crestinismului, Istoria Martirilor, Istoria Religiilor…), Micul Teolog, Apocalipsa explicata ,Carti de sanatate, psalmi recitati, cintece, articole, Doctrine crestine ,predici scrise ,adrese crestine de internet, si nu numai ff valoroase.
  Rog dati adresa la cit mai multa lume.Ofera si altora nu doar o carte ci o biblioteca.
  Sa asteptam si sa grabim venirea Domnului Hristos. Domnul sa va binecuvinteze.
  ADUNA COMORI IN CER.

  Like

 3. Buna ziua dna doctor,

  Sunt interesata sa stiu unde anume/in ce oras va desfasurati activitatea si daca dupa nastere pot inscrie copilul la dvs.

  Multunesc anticipat.
  Cu respect,
  Carmen-Ioana Nenu

  Like

   • Buna ziua dna doctor,

    Multumesc frumos pentru promptitudinea raspunsului !!!
    Din pacate noi suntem din Bucuresti, asa ca ….
    Daca am totusi intrebari legate de sanatate/nutritie pot sa va deranjez pe blog, nu ??

    Va doresc sanatate si spor la treaba!
    Cu respect,
    Carmen-Ioana Nenu

    Like

   • P.S. Revin cu o scurta intrebare: imi puteti recomanda in Bucuresti un medic pediatru cu competente in homeopatie poate si care sa aiba “vederi” impotriva vaccinurilor etc. ??

    Multumes frumos.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.