Carti publicate


Viaţă Dragoste Căsătorie

cartile-mele-1

Cartea se adresează

TINERILOR, care pot avea şansa de a găsi dragostea adevărată, dacă vor învăţa să o cunoscă, să o cucerească, să o deosebească de o iluzie, prin eliminarea ideilor false şi confuziilor legate de iubire; celor care vor să realizeze o căsnicie fericită, concepută conştient ca o dedicare pentru toată viaţa.

CUPLURILOR DE TOATE VÂRSTELE

pentru a le reaminti regulile conveţuirii în doi, reguli uitate sau ignorate adesea, dar fără de care nu se poate realiza o căsnicie împlinitoare; pentru a analiza şi a înţelege mai bine problematica delicată a vieţii sexuale, pentru a elimina greşelile datorate lipsei d

e cunoaştere în acest domeniu.

Afaceri cu suflete de copii:

 

cartile-mele

Roman inspirat din evenimente trăite de autoare

O dezvăluire zguduitoare a traumelor la care sunt supuse cele mai neajutorate făpturi omeneşti – copiii, atunci când oameni periculoşi, incompetenţi, fără chemare, fără iubire, le hotărăsc destinele, înăbuşind miracolul dezvoltăriii fiinţei lor până la acel potenţial pe care Dumnezeu l-a pus în fiecare.

 

Carte în lucru:

SĂNĂTATE IEFTINĂ SAU BOALĂ SCUMPĂ – O CHESTIUNE DE ALEGERE

5 Comments

5 thoughts on “Carti publicate

      • Mulțumesc pentru răspuns. Citeam cartea în momentul întrebării și încercând să găsesc noutăți despre mișcarea din Zalău am dat de site-ul dumneavoastră. Credeți că mă puteți redirecționa către o sursă de informare de încredere? Întrebările pe care le am sunt legate de continuitatea lucrării începute la Zalău și de modul în care a fost ținută aprinsă trezirea care a început acum aproximativ 15 ani. Vă mulțumesc încă o dată.

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.