Carti publicate


Viaţă Dragoste Căsătorie

Vezi aici: http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=21403

Cartea se adresează

TINERILOR, care pot avea şansa de a găsi dragostea adevărată, dacă vor învăţa să o cunoscă, să o cucerească, să o deosebească de o iluzie, prin eliminarea ideilor false şi confuziilor legate de iubire; celor care vor să realizeze o căsnicie fericită, concepută conştient ca o dedicare pentru toată viaţa.

CUPLURILOR DE TOATE VÂRSTELE

pentru a le reaminti regulile conveţuirii în doi, reguli uitate sau ignorate adesea, dar fără de care nu se poate realiza o căsnicie împlinitoare; pentru a analiza şi a înţelege mai bine problematica delicată a vieţii sexuale, pentru a elimina greşelile datorate lipsei de cunoaştere în acest domeniu.

Vezi http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=22300

Afaceri cu suflete de copii:

Roman inspirat din evenimente trăite de autoare

O dezvăluire zguduitoare a traumelor la care sunt supuse cele mai neajutorate făpturi omeneşti – copiii, atunci când oameni periculoşi, incompetenţi, fără chemare, fără iubire, le hotărăsc destinele, înăbuşind miracolul dezvoltăriii fiinţei lor până la acel potenţial pe care Dumnezeu l-a pus în fiecare.

http://www.kerigma.ro/copii.php?listautor=Maria%20Goron

Credinţa între pasiune şi rutină

Despre nişte „întâmplări” din viaţa unor credincioşi pe care îi cunosc de un număr semnificativ de ani, „întâmplări” care le-au revoluţionat viaţa de credinţă: ei au început să îl vadă pe Dumnezeul real, acel Dumnezeu care intervine concret în viaţa lor, îi călăuzeşte, îi sfătuieşte, iar prin Duhul Sfânt schimbă vieţi, face vindecări, le oferă pasiune pentru credinţă. Dumnezeu a adus mulţi oameni nemântuiţi la credinţă, a restabilit vieţile unor oameni decăzuţi, a vindecat boli cronice incurabile, a salvat alcoolici înnrăiţi, a împăcat soţi şi soţii despărţiţi, a redat sens şi bucurie, dragoste pentru fraţi şi Dumnezeu, unor creştini rutinaţi. Această carte vine să redea fragmente din mărturiile lor, din viaţa lor, din experienţa lor frumoasă şi profundă cu Dumnezeu.

Carte în lucru:

SĂNĂTATE IEFTINĂ SAU BOALĂ SCUMPĂ – O CHESTIUNE DE ALEGERE

Un gând despre &8222;Carti publicate&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s