Despre credinţă


Credinţa mea este că:

” Viaţa aceasta este un test./E doar un test /Dacă ar fi fost viaţă adevărată /Ai fi primit/ Mai multe instrucţiuni despre/ Unde să mergi şi ce să faci!”

Viaţa scurtă pe care o trăim pe pământ  este doar un examen pentru trecerea noastră în veşnicie. Este examneul în care reuşim sau nu reuşim să devenim copii a Lui Dumnezeu. Într-adevăr 70-80 de ani înseamnă doar o clipă comparativ cu eternitatea. Atât necazurile cât şi bucuriile acestei vieţi sunt foarte trecătoare. Este foarte trist când noi nu ştim de ce trăim. De multe ori oameni învăţaţi, cu foarte multă carte nu ştiu de ce trăiesc pe pământ. Biblia ne spune: „Oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata”. Toată lumea ar trebui să cunoască acest cuvînt al Bibliei. Cum să murim şi să ajungem în faţa judecăţii Lui Dumnezeu dacă ne-a scăpat însuşi sensul vieţii? Bucuriile sau necazurile acestei vieţi trecătoare reprezintă testul, examenul pentru viaţa veşnică.

4 Comments

4 thoughts on “Despre credinţă

  1. Parintele Arsenie Boca spunea: “Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă”. Si acest “lung” drum poate fi parcurs NUMAI de Duhul Sfant. Tot ce putem atinge (prin persuasiune sau alte tehnici omenesti) este urechea omului. Slava Domnului ca asupra inimii numai Mirele are exclusivitate. Si mie mi-e dor de “batranii stejari ai credintei”, tot mai putini, mai desconsiderati si mai dispretuiti in bisericile de azi …

    Liked by 1 person

  2. Canta cineva “Un mic ajutor din partea prietenilor”.Noi citam din Galateni 6
    “sa ne purtam sarcinile unii altora ca sa implinim astfel Legea Lui Hristos”.
    Cateodata drumul este asa de anevoios ,esti neputincios si singur, nu are treaba ta nimeni…Cati batrani sunt in situatia asta si se gandesc “oare cat mai este?”Un ajutor din partea noastra ar fi binevenit.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.