NOI SEARA NU MÂNCĂM!

Noi seara nu mâncăm! Şi totuşi de ce ne îngrăşăm?

Pentru a vedea de ce, dă clik pe imaginea alaturata:   urmăreşte un videoclip care te înveseli, te va face să râzi cu lacrimi, vei revedea actori minunaţi de altădată şi vei înţelege poate,  de ce oamenii se îngraşă “fără să mănânce”!

10 thoughts on “NOI SEARA NU MÂNCĂM!

 1. Pingback: 10 postări în Top 100 WP (06.02.2013) « Romania Evanghelica

 2. Pingback: 11 postări în Top 100 WP (07.02.2013) « Romania Evanghelica

  • Da, in scena din videoclip mancarea e gratis. Dar indiferent ca e gratis sau nu, multi oamenii mananca prea mult, fara sa isi dea seama. Si isi fac enorm de mult rau cu aceasta. Muncatul in exces este radacina celor mai grave si costisitoare boli

   Like

   • Pe mine ma amuza mai mult -Hipocrizia – ( pe care o gasesti tot mai des si la credinciosi)oaspetilor, decit curatirea mesei de bucate chiar in timpul de Seara- noi nu mincam-. Blessing

    Like

 3. Daca vrei sa ai un stil de viata sanatos, astfel incat seara sa nu mai ai pofte, alege sa consumi, alimente nutrtitonale…..dar dupa cum stim alimentele ce le consumam nu ne ofera nutrienti necesari organismului astfel incat suplimentele alimentare au devenit o necesitate in viata noastra .
  Dar atentie consuma suplimente biodisponibile adica pe care organismul le recunoaste ca si naturale…..iar pe langa suplimente pentru a-ti hrani organismul consuma gel de aloe vera, iti ofera toti nutrienti necesari unei zile intense.
  Mai multe afli aici. http://www.businesshine.com/detoxifierea-o-necesitate/

  Like

 4. Sa nu va culcati flamanzi si sa ajungeti sa visati ca mancati,atunci se poate ca sa nu mai ramana mancare in frigider pana dimineata. Totul cu cumpatare ca sa nu creasca burta,ci mai degraba sa intretii mersul normal al corpului…

  Like

  • Problema la marii mancai este la fel ca a alcoolicilor: Nici mancaul nici alcoolicul nu ar recunoaste nici in ruptul capului ca manaca sau beau prea mult.

   Like

 5. Si mai este un lucru. Daca cei cu burta mare ar trimite jumatate din mancarea lor la cei cu burta supta si cu costele vizibile din tarile in care bantuie foametea atunci probelmele s-ar rezolva de ambele parti: Grasii de la noi ar deveni normali iar flamanzii de prin Africa sau alte parti ar ajunge si ei sa se mai sature.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.